2777
2789
عنوان

مامان کراش الان و بچگیم تلفنی گفت دنبال دختریم براش

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 48 پست
کمیت مهم نیس کیفیت مهمه .اینو شعار خودت قرار بده .مهم اینه ادم فرهنگش پولداره باشه رفتارش پولدار با ...

زدی تو هدف قند تو دلم آب شده بود خالش که کنارش بود 

هی میگفت فلانی چقدر بزرگ شدی خوشگل شدی انگار عروسکی اینم خودشو زده بود اون راه مثلا 😂 داشت جلو خودشو میگرفت نگام نکنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخ دست رو دلم نزار خوبه که درکم میکنی امان از دلی که گیره همش مقایسه ش میکنی نمیدونی دیدمش چطوری قدو ...

نمیدونم که والا شبیه رومان ها شد .

میگم نکنه اینا نظرشون رو‌توعه بخاطر اختلاف سنی یا نمیدونم بعضی مساعل یا از ترس نه شنیدن و خراب شدن رابطه فامیلی میترسن بگن .

واس همینم ننش ب مادرت گفته دنبال دختریم تا ببینن چی میگه مادرت 

نمیدونم که والا شبیه رومان ها شد .میگم نکنه اینا نظرشون رو‌توعه بخاطر اختلاف سنی یا نمیدونم بعضی مسا ...

من خیلی جا خوردم زنگ زد مامانش شاید سالی یه بارم زنگ نزنن تازه چهلم مامان‌بزرگش شده مامانم دوهفته پیش زنگ زده بود جا خالی باش مامانش رو بگه بعد امروز زنگ زد من واقعا جا خوردم توقع نداشتیم مامانم گفت فلانی چطوره اونم گفت واسش دنبال زن خوب میگردیم و اینا 

من خیلی جا خوردم زنگ زد مامانش شاید سالی یه بارم زنگ نزنن تازه چهلم مامان‌بزرگش شده مامانم دوهفته پی ...

مادرت هم باید  میگفت ماشالاه آقایی هستن و فلان تعریف می‌کرد ترسشون می‌ریخت میومدن جلو پا پیش میذاشتن😂👌😎

اینا رو‌تو نظر دارت تا تنور داغه بچسبون .فالوش کن

مطمئنی ؟زایه نشم چند وقت دیگه زن بگیره بعد خودمو بیست قسمت میکنم عکس با زن بزاره 😂عاشقتم خیلی بهم امید میدی 

مادرت هم باید میگفت ماشالاه آقایی هستن و فلان تعریف می‌کرد ترسشون می‌ریخت میومدن جلو پا پیش میذاشتن ...

همینو بگو شانس تخیلی من مامانم خوابش میومد بزور حرف زد 😂🤣حالا که سرحاله میگه چه اشتباهی کردم 🤣

مطمئنی ؟زایه نشم چند وقت دیگه زن بگیره بعد خودمو بیست قسمت میکنم عکس با زن بزاره 😂عاشقتم خیلی بهم ا ...

حداقل تلاشمو کردی .

پس بردا نمیگی تلاش نکردم .

هدف وایستاده تیر دستت یکی بندازه مفته خورد خورد نخورد هم‌که نخورد .

قک‌کن ی آشناس ب حساب آشنا  و فامیل بودن فالو  مبکنی😂😎

حداقل تلاشمو کردی .پس بردا نمیگی تلاش نکردم .هدف وایستاده تیر دستت یکی بندازه مفته خورد خورد نخورد ه ...

راست میگی اصن همینی که هست پست و استوری مذهبی دارم بعد عکسای سر بازم دارم 😂مذهبی هام مربوط به کربلا رفتنم و امام حسینه شاید من خیلی حساسم اون براش مهم نباشه