2777
2789
پسر بی تجربه نمیدونه کجا باید محبت کنه و اینکه اخلاق شناس نیست نمیتونه یک زنو درک کنه درک کامل از تج ...

ببین اتفاقا کسی که خیلی مارو میشناسه هم مشکوکه قشنگ مشخصه که چقد تجربه داره 🤌🏻😂ولی واقعا خوب نیستن همچین ادمایی قطعا فقط با تو درارتباط نیستن 

آنچه غیر قابل تحمل بود انسان ها بودند،نه زندگی!

پسر بی تجربه نمیدونه کجا باید محبت کنه و اینکه اخلاق شناس نیست نمیتونه یک زنو درک کنه درک کامل از تج ...

ربطی نداره دامادمون با هیچ کس نبود الان خوشبخت نیستن آیا و منی که خودش پسر معرفی کرد بعد ازدواج فهمیدم کاربلد رابطه آقاست درجا طلاق

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انقدر چیزهای مختلف تجربه کرده که دیگه با یه نفر ثابت نمی تونه بمونه

دقیقا همینه دیگه ببین چه وضعی شده بعضی دخترا بدیهی ترین فیل تر ها رو هم برای وارد یه رابطه شدن نادیده میگیرن یعنی آدم هیییییییییچ استانداردی هم نداشته باشه این یه قلم رو دیگه باید سخت بگیره  قحطی مرده مگه تو بگو پسر لاشی آخرین پسر دنیاست جاش توی قبر هم نیست چه برسه دل یه دختر 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

قطعا اونی که با کسی نبوده و اولین تجربش با منه

اون یکی تنوع طلب شده شاید عشق اولش یکی دیگه باشه شاید منو با قبلیا مقایسه کنه متنفرم

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

ربطی نداره دامادمون با هیچ کس نبود الان خوشبخت نیستن آیا و منی که خودش پسر معرفی کرد بعد ازدواج فهمی ...

از بین صدتا ادم اون یه نفر اینطور در اومده ولی خب به شخصه چون توی رابطه با اخلاقای مختلف بودم خیلی خوب میتونم بفهمم یه زن هدفش از رابطه با من چیه و همین کلید خوشبختی منه در اینده که بتونم همسر مناسب خودمو پیدا کنم

زیادی فاز بر ندار تهش 🤟🥊