2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر بی تجربه نمیدونه کجا باید محبت کنه و اینکه اخلاق شناس نیست نمیتونه یک زنو درک کنه درک کامل از تج ...

این چیزا با تجربه الزاما بدست نمیاد.شما دختر با تجربه دوست داری؟ 

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

ببین اتفاقا کسی که خیلی مارو میشناسه هم مشکوکه قشنگ مشخصه که چقد تجربه داره 🤌🏻😂ولی واقعا خوب نیست ...

نه بابا فکر میکنی مرد با تجربه اره ولی زن با تجربه نه چون زنا هی بخاطر رابطه های قبلی گند میزنن تو زندگی ایندشون ولی مردا درس میگیرن از رابطه 

زیادی فاز بر ندار تهش 🤟🥊

قطعا اونی که با کسی نبوده و اولین تجربش با منهاون یکی تنوع طلب شده شاید عشق اولش یکی دیگه باشه شاید ...

تنوع طلب عقل با عقل زمین تا آسمان فرق داره پسر خاله من فقط درس میخواند نه تلویزیون نه بیرون نه گوشی شب روز الآنم دکتر قلب چه پدر مادرش افتخار میکنند البته دایی هام استاد دانشگاه مهندس مدیر هستن بیا ببین زندگیشان رو شما هم به فکر کار بلد کار نابلد باشید تمام

ببین کاربلد یعنی با دو سه تا دختر بوده باشه بفهمه چجوری رفتار کنه تو رابطه حتی پسرام دنبال دختر کارب ...

به اندازه تارهای موی سرت آدم های متنوع با سلیقه ها و کد های محبتی متفاوت وجود داره 

کد محبتی یعنی محبتی که قفل دل تو رو باز می‌کنه مثلا ممکنه تو عاشق این باشی که محبت رو با گل و هدیه و حرفای عاشقانه دریافت کنی ولی زبان محبت من خدمات باشه 

مردی که در برابر تو قرار بگیره هر چقدر بهت پول بده اگر بهت نگه عاشقتم تو دریافتی از محبت نداری و برعکس ممکنه من داشته باشم 

ممکنه من عاشق لمس باشم تو عاشق شنیدن باشی 

آدم ها با هم متفاوتن اگه قراره یکی دو تا سه تا صد تا تجربه کمک کنه که آدم ها بتونن رابطه سالم ایجاد کنن پس چرا لاشی ها توی رابطه هاشون انقدر افتضاحن؟ 

رابطه سالم و عاشقانه و رمانتیک ساختنیه سواد رابطه نیاز داره آگاهی نیاز داره آموزش نیاز داره مشاوره پیش از ازدواج نیاز داره که دو نفر نیاز های همدیگه رو بشناسن و توی مسیر خوشبخت کردن دیگری قدم بردارن 

وگرنه با دو تا کافه و رستوران رفتن و رخت خواب بازی خارج از چارچوب ازدواج کسی  تعامل سالم و بالغانه یاد نمیگیره 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

نه بابا فکر میکنی مرد با تجربه اره ولی زن با تجربه نه چون زنا هی بخاطر رابطه های قبلی گند میزنن تو ز ...

وا چه ربطی دارههه بیایید تو اینم تبعیض قائل بشید😐🤌🏻

البته از یه امیر جز این انتظار نمیره

آنچه غیر قابل تحمل بود انسان ها بودند،نه زندگی!

نه بابا فکر میکنی مرد با تجربه اره ولی زن با تجربه نه چون زنا هی بخاطر رابطه های قبلی گند میزنن تو ز ...

واعی چه توجیه قشنگی برای لا*شی بازیاتون کردی باریکالله❤️

حتما پسر باید دوراشو بزنه همه  عشق و حالاشو بکنه به اسم تجربه بعد دختر افتاب مهتاب ندیده بگیره نه؟

از این خبرا نیست اقا پسر

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

وا چه ربطی دارههه بیایید تو اینم تبعیض قائل بشید😐🤌🏻البته از یه امیر جز این انتظار نمیره

ببخشید ولی حقیقتو گفتم چون واقعا به چشم میبینم مغز دخترا بعد از رابطه های پی در پی خود به خود مسموم میشه دست خودشون نیست ولی تبدیل به یه ادم دیگه میشن به جای اینکه درس بگیرن برای زندگی ایندشون با طرف مقابل بهتر رفتار کنن یه جور دیگه میشن 

زیادی فاز بر ندار تهش 🤟🥊

واعی چه توجیه قشنگی برای لا*شی بازیاتون کردی باریکالله❤️حتما پسر باید دوراشو بزنه همه عشق و حالاشو ...

وایییی من چقد حرصمممم میگیرههه از اینا

وایییی من چقد حرصمممم میگیرههه از اینا

چون به سری از هم جنسایه خودمون بهشون حق میدن و رو میدن بهشون اینجوری میشه

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

ببخشید ولی حقیقتو گفتم چون واقعا به چشم میبینم مغز دخترا بعد از رابطه های پی در پی خود به خود مسموم ...

ببین برادر من مشکل اینه که دخترا کلا ادمای احساساتین درحدی که وقتی دختری کات میکنه تا مدت ها حالش بده و اصن نمیتونه وارد رابطه بشه طبیعتا براش مهمه ن اینکه بگ اوکی تجربه بود خدافظ یعنی شما وقتی وارد رابطه ای میشی احساساتت درگیر نمیشه؟ فقط هدفتون کسب تجربه اس؟ 

ببین برادر من مشکل اینه که دخترا کلا ادمای احساساتین درحدی که وقتی دختری کات میکنه تا مدت ها حالش بد ...

پسرا از دخترا بدترن برای فراموش کردن نفر قبلی میرن وارد رابطه جدید میشن و سر همین مجبورن برن سمت دخترای دیگه وگرنه دست به خود کشی خود زنی میزنن چون مغز یه پسر نمیکشه رفتن یه دخترو همه پسرا همینن

زیادی فاز بر ندار تهش 🤟🥊

پسرا از دخترا بدترن برای فراموش کردن نفر قبلی میرن وارد رابطه جدید میشن و سر همین مجبورن برن سمت دخت ...

اصلا بهونه خوبی نیست پس ما هم اگ پسری ولمون کرد بریم لاشی بشیم بریم دوست بشیم با تمام پسرای شهر