2777
2789
عنوان

دوست ندارم بابام بیاد خونم

| مشاهده متن کامل بحث + 771 بازدید | 25 پست
وای راس میگی خرا مرگم بده عقد کردن ینی چ جوری بدون اجازه اخه

آره اسکول 

رفته رابطه برقرار کرده گواهی بکارت برده   از پزشک قانونی .بعدش عقد کرده تو محضر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره اسکول رفته رابطه برقرار کرده گواهی بکارت برده از پزشک قانونی .بعدش عقد کرده تو محضر

بدون اجازه پدر؟

دیگه وقت غیر فعال کردن مکانیسم ماشه و فعال کردن مکانیسم خشخاش تریاک و شیره و چایی شیرین هست🤍🪐

آره اسکول رفته رابطه برقرار کرده گواهی بکارت برده از پزشک قانونی .بعدش عقد کرده تو محضر

اینو اولینباره میشنوم با گواهی بکارت نامه عقد بگیرن همون اول خود دادگاه بخاطر رابطه نامشروع میبره شلاق میزنه 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

ای وای من یادمه تایپک زدی خاهرت رفته چیشدد چطور بدون اجازهپدر عقد کردن داداشت چی میگ الان؟ اخه یادمه کفتی برادرت گفته رفته ک مستقل ش😂 

پشیمون نیست از فرارش ؟ ایشالا خوشبخت ش 

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
ای وای من یادمه تایپک زدی خاهرت رفته چیشدد چطور بدون اجازهپدر عقد کردن داداشت چی میگ الان؟ اخه یادمه ...

آره 

داداشم بی عرضه حتی پانشد ی تک پا بیاد قبلشم بهونش این بود گواهینامه شو برده 

بابام‌ داره میاد  

اصلا حوصله هیچ کدومشون رو ندارم فقط دعا میکنم الهی ک خونه من نیاد

به مادرت میگفتی بهش بگه هتل بگیره .الانم که شناسنامه دارن .الکی بگو بیای خونه ما مادرشوهرم واینا متو ...

مامان من حرف عادی میزنه گندش میکنه دعوا ره میندازه وای ب حال این حرف