2777
2789

سلام بچه ها حالم خوب نیست 

شوهر کثافتم کاری رو که میدونه من خیلی خیلی بدم میاد انجام داد زنگ زده برادرش ماجرای دعوامون رو تعریف کرده خط قرمز منه!

منم گفتم به جان دو بچم تا آخرش میرم و طلاق میگیرم 

حالت تهوع دارم الان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلم میخواد منم آبروش رو ببرم کثافت بچه ننه ی آشغال نمیدونم چطوری دلم رو خنک کنمبرادرش بهم زنگ زد جوا ...

زنگ زده چه میخواسته بگه 

اشغالای بی همه چیز جای اینکه داداششونو قهوه ای کنن به زن برادرشون زنگ میزنن 

اه ریدن دهنشون چرا زنگ میزنن این طرف اون طرف حالم بهم میخوره شوهر عن منم همین بود الان خوب شده دیگه

جالبه دو ماه پیش مشاور بهش گفت اکیدا این کار رو نکن

میگه تو جیغ زدی آبرومون رو بردی میگم تو هم کتک زدی مجبور بودم جیغ بزنم! 

عوضی 

بنظرم شوهرت چون میدونه حساسی و میخواسته اینجوری بیشتر اذیتت کنه..

غلط کرده 

حالا دودش میره تو چشمش

شیطونه میگه تو هم زنگ بزن این ور اون ور تلافی کن

اما انرزی ندارم اصلا

غلط کرده حالا دودش میره تو چشمششیطونه میگه تو هم زنگ بزن این ور اون ور تلافی کناما انرزی ندارم اصلا

بنظرم نقطه ضعف دستش نده و ممکنه بازم همین کار و بکنه..بی اهمیت و عادی جلوه بده..خودخوری کنی اون بیشتر حال میکنه

شما آقا هستی از دیدگاه خودت نگاه میکنی به قضیه خوش بحالتون واقعا

خب تو هم سعی کن دیدگاهتو عوض کن تا نقطه ضعف دستش ندی .ریلکس برخورد کن با این ماجرا تا نقطه ضعفت بشه نقطه قوتت