سختکوشش مدیر عضویت: 1402/05/16 تعداد پست: 3297 عنوان پیرو تاپیک دیشبم شوهر آشغالم زنگ زد برادرش | مشاهده متن کامل بحث + 4325 بازدید | 159 پست سلام بچه ها حالم خوب نیست شوهر کثافتم کاری رو که میدونه من خیلی خیلی بدم میاد انجام داد زنگ زده برادرش ماجرای دعوامون رو تعریف کرده خط قرمز منه!منم گفتم به جان دو بچم تا آخرش میرم و طلاق میگیرم حالت تهوع دارم الان 1404/07/20 | 22:50 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سختکوشش مدیر استارتر عضویت: 1402/05/16 تعداد پست: 3297 با گذشت و در صدد انتقام نگرفتن میتونی بهش بفهمونی ک کارش اشتباهه و با آرامش بهش بگو کارت اشتباهه متاسفانه همسر من مقداری خودشیفته ست که فکر میکنه فقط من اشتباه میکنم بعد هم اینکه وقتی اوضاع آروم میشه اصلا در صدد جبران نیست واقعا بی خیاله
m90m95 عضویت: 1403/08/18 تعداد پست: 46 منظورت طلاق هست؟ نه اصلا..منظورم گذشت و تفکر برا پایداری زندگیت
m90m95 عضویت: 1403/08/18 تعداد پست: 46 متاسفانه همسر من مقداری خودشیفته ست که فکر میکنه فقط من اشتباه میکنم بعد هم اینکه وقتی اوضاع آروم می ... با سیاست و عشوه گری بهش بفهمون ک مرد نباید نسبت به خانواده ش بی اهمیت باشه
سختکوشش مدیر استارتر عضویت: 1402/05/16 تعداد پست: 3297 نه اصلا..منظورم گذشت و تفکر برا پایداری زندگیت در عمل خیلی سخته بازخوردش رو باید ببینم از سمتش که نمیبینم.مردها این طور مواقع فقط بلدند برچسب بزنند به زنشون که تو آره روانی هستی دیوونه هستی عصبی هستی و ... نمیدونن که پشت این حرص خوردن ها چی ها که نیست و درکی ندارن اکثرا
سختکوشش مدیر استارتر عضویت: 1402/05/16 تعداد پست: 3297 با سیاست و عشوه گری بهش بفهمون ک مرد نباید نسبت به خانواده ش بی اهمیت باشه تا کی ؟ تا همیشه؟ تا کی هی باید رل بازی کنم؟؟ مرد اگر مرد واقعی باشه که باید غیرت داشته باشه روی زنش و حرفش رو جایی نزنه
m90m95 عضویت: 1403/08/18 تعداد پست: 46 در عمل خیلی سخته بازخوردش رو باید ببینم از سمتش که نمیبینم.مردها این طور مواقع فقط بلدند برچسب بزنند ... بنظرم اگه بحث و ادامه ندی و بزاری برا خودش هی چرت و پرت بگه اوضاع بهتر میشه
سختکوشش مدیر استارتر عضویت: 1402/05/16 تعداد پست: 3297 بنظرم اگه بحث و ادامه ندی و بزاری برا خودش هی چرت و پرت بگه اوضاع بهتر میشه نمیدونم .... اون از خداشه که من سکوت کنم چون خودش خیلی بلده با سکوت کردن حرص من رو دربیاره
m90m95 عضویت: 1403/08/18 تعداد پست: 46 تا کی ؟ تا همیشه؟ تا کی هی باید رل بازی کنم؟؟ مرد اگر مرد واقعی باشه که باید غیرت داشته باشه روی زنش ... کاملا موافقم باهات..مرد باید تعصب و غیرت داشته باشه و اگه مشکلی تو کانون خانواده پیش میاد نباید جایی درز پیدا کنه
m90m95 عضویت: 1403/08/18 تعداد پست: 46 نمیدونم .... اون از خداشه که من سکوت کنم چون خودش خیلی بلده با سکوت کردن حرص من رو دربیاره خب توهم با سکوت حرصشو دربیار..همیشه پفک و چیپس دم دست داشته باش..هر وقت شروع کرد تو هم خودتو مشغول خوردن تنقلاتت کن😀
anahitaaaaa عضویت: 1397/01/21 تعداد پست: 3653 چکار کنم مثلا؟ راهنماییم کن عشفم من چیکار دارم تو رو راهنمایی کنم حال شوهرتو بگیری ولی اینکه میگی به دوستم زنگ میزنم همه چیو میگم خودزنیه ابروی خودت میره اون که طوریش نمیشه
سختکوشش مدیر استارتر عضویت: 1402/05/16 تعداد پست: 3297 کجا رفتی .؟نصیحتام هنوز مونده😂 ببخشید بچه نذاشت گوش میکنم بفرمایید ممنون که وقت میذارید همسر من اعتماد به نفس من رو داغون کرد طوری که رانندگی کردن برام شده آرزوی محال... این ی موردش بود
m90m95 عضویت: 1403/08/18 تعداد پست: 46 ببخشید بچه نذاشت گوش میکنم بفرمایید ممنون که وقت میذارید همسر من اعتماد به نفس من رو داغون کرد طوری ... خواهش میکنم..خدا حفظش کنه برا درست کردن همچین شوهری باید خیلی زحمت بکشی و قوی باشی.
سختکوشش مدیر استارتر عضویت: 1402/05/16 تعداد پست: 3297 خواهش میکنم..خدا حفظش کنه برا درست کردن همچین شوهری باید خیلی زحمت بکشی و قوی باشی. ممنونم بله همین طوره متاسفانه دیگه مثل قبل قوی نیستمالان مثلا چکار کنم؟ که حل بشه ؟ واقعا سردرگمم ...نمیدونید چه حال بدی رو دارم تجربه میکنمالکی بهش پیام دادم که منم زنگ میزنم به دوستت و تلافی میکنم . بچگانه بود میدونم ولی دنبال ی مسکن فوری ام