2777
2789
عنوان

علت حرف نزدن

48 بازدید | 6 پست

خواهر شوهرم با جاری که تازه نامزد کرده. خیلییییی حرف میزنه. اما با من حرف نمیزنه .از اول ازدواجم هم همینطور بوده .

با اون یکی جاریم که اتفاقا اهل بگو و بخند هست هم حرف نمیزنه. یعنی وقتی میاد خونمون یکسره سرش توی گوشی هست یا اصلا از توی اتاقش در نمیاد.

تماس چشمی هم نداره با من.

حتی بلاک هم کرده منو.

در حالیکه من اصلا هیچ پیامی بهش ندادم که مزاحمش شده باشم.

برام سواله. چرا جاری جدیدم اینقدر قبول داره.

توی ذهنم مرتب خودم مقایسه میکنم.

عقده ایه

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر خرابی درست میشه بجز ذات خراب .ارزش ندارن 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

بیخیال حساس نشو بهش فکر نکن خودتو داغون نکن.

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

بعضی وقتا فکر میکنم چون اون داداشش از شوهرم بیشتر دوس داره. خیلی با اون دادشش صمیمی هست. با شوهر منم خوبه اما نه اونقدر که حرف ها و رازهاشون به هم بگن‌

شاید به این خاطر هست که با اون بیشتر از من گرم میگیره