2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک دیشبم شوهر آشغالم زنگ زد برادرش

| مشاهده متن کامل بحث + 4325 بازدید | 159 پست
جالبه دو ماه پیش مشاور بهش گفت اکیدا این کار رو نکنمیگه تو جیغ زدی آبرومون رو بردی میگم تو هم کتک زد ...

ولی خدایی طلاق بگیرین اون بچه از شر بچه بازیاتون خلاص شه.شوهرت اشتباه کرد به شما دست بلند کرد .جیغ زدن شما چه آیدی برای شما داشت از دیدن همسایه ها شرمگین نمیشین.منم پسر دارم اخلاق پسرا کلا اینطوری هست وسرکش هستن خیلی وقتها هم  سر بچه بحث میکنیم واکثر این مردا هستن که دسته بگیر هستن ومشکل وگردن مادر میندازن.وقتی بچه رو دعوا میکنن مادرو خطاب قرار میدن که تو اینطور تربیتش کردی وفلان قبلا گارد میگرفتم ودعوت میکردم ولی الان چندسالی هست سکوت میکنم چون وقتی سکوت میکنم دو دقیقه بعدش که آروم شد رفتارش باهام عوض میشه واروم باهم در مورد اون موضوع صحبت میکنیم  وگاهی ازم عذرخواهی هم میکنه وگاهی هم من متوجه اشتباه خودم میشم .ولی بخاطر آبروی خودم یادم نمیاد هرگز تو دعوا جیغ کشیده باشم.شما مادر هستی یه بچه داری باید گذشت بیشتری از خودتون نشون بدین وحتی شده دعوا باهمسرتونو هم مدیریت کنین تا هم بچه آروم باشه وهم زندگیتون آروم باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان منم زنگ میزنم به یکی از دوستام همه چی رو میگم

هرگز 

هرگز 

هرگز از منی که ۲۰سال خانه دارم نصیحت ۳۶سالمه مامان بزرگ نیستم

ولی پر تجربه هستم

به کسی از هیچ جای زندگیت نگو از خوشیت بگی زیاد بد نیست ولی از بدیاش نگو 

از مشکلاتت نگو

اگه روزی جدا شدی بگو ولی تا وقتی زیر یه سقفی نگو 

زندگیت حرمت داره تو مثل شوهرت نشو حریم و حرمت زندگیتو حفظ کن 

هیچ کس 

نه مامانت 

نه بابات 

نه رفیقت 

نه همسایه ات 

نه هیچ کسی 

میشه برام توضیح بدید عزیزم؟ چطوری ترسونیدش؟

مامانش یه بار زنگ زد بهش خونه بود.بعد گوشیش روی بلندگو بود و من میشنیدم.شوهرم چند وقت فبلش عمل کرده بود و من تک و تنها همه کاراشو کردم هیچ کدوم از خانواده اش نیومدن کمک .بعد جای اینکه زنگ زده از من تشکر کنه که پسرشو نجات دادم.شروع کرد توهین و تحقیر من.منم زدم به سیم اخر بلند گفتم دهنتو ببند و خفه شو زن بیشعور بی عقل.البته واقعا قاطی کرده بودما.اونم ازونور حرف میزد شوهرم گوشی رو قطع کرد اومد طرف من نمی دونم می خواست بزنه چون دست بزن نداره و غلط هم می کنه که بزنه.منم داد میزدم بیا بیا بزن این جای دستت درد نکنه اس.برو پیش مامانت ببین تحویلت می گیره یا نه.

بعد رفتم چمدون اوردم و شروع کردم لباسامو جمع کردن و گفتم همتون برید به درک

به دخترم هم با تشر گفتم میای با من یا نه اونهم زبونش بسته شده بود خیلی ترسیده بود

جمع کردم برم دیدم شوهرم زد از خونه بیرون.منم پول نداشتم.یعنی نقد نداشتم کارتمم قفل بود.روز تعطیلم بود😂😂😂😂.از بیرون زنگ زد گفت تو که پول نداری کجا می خوای بری.توی پرانتز بگم که شهر غریبیم.

گفتم می خوام برم گم بشم.بعد ابروی تو میره میگن بلد نبود زن داری کنه می گن زنش فراری شد🤣🤣🤣می گن از بس مادرت و خودت بد ذات بودین.

دیگه ازونوقت ترسیده.میدونه دیوونه هم هستم میرم

مامانش یه بار زنگ زد بهش خونه بود.بعد گوشیش روی بلندگو بود و من میشنیدم.شوهرم چند وقت فبلش عمل کرده ...

ازون زمان هم دیگه خونه مادرش نرفت الان پنج سال میشه.خیلی باش سختی کشیدم.چشمش به مادرش که میفتاد رفتارش تغییر می کرد مادر کثیف بد ذاتش هر چی می خوایت به من می گفت و این سکوت می کرد.الان پنج ساله که صدای نحسشو نشنیدم.به شوهرم گفتم توی محل کارت یا توی کوچه با مادرت صحبت کن.از خونه حق نداری بهش زنگ بزنی.و اینطور شد که فعلا چسبیده به زندگیش.اما من منتظرم دخترم کنکورشو بده بعد با خودم بشینم دو دوتا چهار تا بکنم ببینم برم یا نه

اونم ی بچه ننه تر از آیتچه میدونم من که جواب ندادم عوضیااا

حالا ک شوهرت گندشو در آورده و هیچ جوره هم تربیت نمیشه و مسائل مربوط ب داخل خونه رو پیش خونوادش میگه.. توام جواب برادرشو میدادی بهش میگفتی سر مسائل زناشویی دعوا کردیم یکمم بازترش میکردی ...تا آبروش میرفت و دیگه هیچوقت مسئله خصوصی داخل خونه رو ب خونوادش گزارش نمیداد... بهشم میگفتی هر ووقت تو بگی دعوا کردیم.. منم اینجوری میگم ک آبروت بره...