2777
2789

پاکسازی تخمدان و رحم

سلام نی نی سایتی های عزیز و نی نی یار من برای مخارج زندگی نماز و قرآن با هزینه کم برا امواتتون میخونم خیلی دوست داشتم روزه هم بگیرم ولی بخاطر بیماری که دارم نمیشه .اگه مشکلی با امضا و کارم دارید تو را به خدا گزارش نزنید ساده از کنارش رد بشید ولی اگه میخایید نماز و قرآن میتی رو به من بسپارید خیالتون راحت باشه من از خدا میترسم سو استفاده نمیکنم که گناهش بیفته رو گردنم

قند مصنوعیو حذف کردم

زود خوابیدم صبا زود بیدار شدم

کلا اصلاح سبک جوابه

متاسفانه روانم دیگه یاری نمیکنه صبوری کنم ، تذکر بدم ، یادآوری کنم یا قهر کنم که باهام درست رفتار بشه فقط دارم حذف میکنم .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شب زود خوابیدن

پس الان باید بخابم😄

سلام نی نی سایتی های عزیز و نی نی یار من برای مخارج زندگی نماز و قرآن با هزینه کم برا امواتتون میخونم خیلی دوست داشتم روزه هم بگیرم ولی بخاطر بیماری که دارم نمیشه .اگه مشکلی با امضا و کارم دارید تو را به خدا گزارش نزنید ساده از کنارش رد بشید ولی اگه میخایید نماز و قرآن میتی رو به من بسپارید خیالتون راحت باشه من از خدا میترسم سو استفاده نمیکنم که گناهش بیفته رو گردنم

دوستان اگر کسی نیاز به مشاور زنان و زایمان آنلاین داشت من یک مامارو میشناسم که خیلی باسواد و خوش اخلاقه . ویزیت اولشون هم ۳۰ هزارتومنه‌. اگر نیاز داشتین بهم خبر بدین.

لایک لطفا

زود خابیدن و حذف قند رو پیشنهاد دادن 

منم میخوام سبک زندگیمو عوض کنم چون پلی کیست دارم

ولی فعلا کار خاصی نکردم نمیدونم از‌کجا شروع کنم

دکترم گفت فقط ورزش کن دارویی نداد

متاهل و متعهدم 💍  سوالی راجب آشپزی دارید بپرسید👩🏻‍🍳

منم میخوام سبک زندگیمو عوض کنم چون پلی کیست دارمولی فعلا کار خاصی نکردم نمیدونم از‌کجا شروع کنمدکترم ...

من اصلا سر در نمیارم از نوع کیست ها و عوارضش پلی کیستیک چیه و عوارض و علائمش چیه؟

من اصلا سر در نمیارم از نوع کیست ها و عوارضش پلی کیستیک چیه و عوارض و علائمش چیه؟

پلی کیست همون تنبلی تخمدانه. درمانشم فقط ورزش کردنه

من رفتم دکتر بهم اینو گفت

ولی یه کیست‌ دیگه داریم که اون فرق میکنه. باید ببینی برای شما کدومه. تو سونو مشخص میشه

متاهل و متعهدم 💍  سوالی راجب آشپزی دارید بپرسید👩🏻‍🍳