2777
2789

دوستان من یه خواستگاری داشتم خیلی ابراز علاقه می‌کرد و خیلی عجله داشت جواب مثبت بدم و در ادامه رفتارهایی کرد و همش حرفای زناشویی میزد و صمیمی میشد و بار آخر که دوباره بحث داشتیم بهم گفت چته باهام میمونی یا نه جوابت چیه منم حرصم دراومد گفتم منفیه گفت واقعا گفتم آره بعد خداحافظی کرد و بلاک کرد 😒

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهترین کارو کردی عزیزم اون واقعا قصدش ازدواج نبوده......چه دلیلی داره بلاک کنه🙄🙄

نه قصدش صد درصد ازدواج بود چون مشتاق این بود سریع رسمی کنه ولی من نمیذاشتم چون به رفتاراش شک داشتم به درکش و اینها

یعنی احتمالا میره پو***رن ببینه آروم بشه، اشغاله این مرد،تاپیک هاتون خوندم

وآقا یعنی ممکنه همچین آدمی باشه به من که گفت اصلا اهل با دختر بودن نیستم فقط به زندگی مشترک فکر میکنم از اولم بهم گفت بگو به خانوادهدات در جریان باشن 

خیلی رفتارش غیر طبیعی و زیاده روی و زشته

آره نمیدونم چرا اینطوری میکنه بعد اعتراض میکنی ناراحت میشه ها میگه درموردمن فکر بد میکنی ؟ معلومه میخوای بذاری بری که اعتراض میکنی به این صمیمیت

نه قصدش صد درصد ازدواج بود چون مشتاق این بود سریع رسمی کنه ولی من نمیذاشتم چون به رفتاراش شک داشتم ب ...

خب خودتون هم دارین میگین به رفتاراش شک کردین

اصلا چرا باید قبل بله گرفتن از شما راجب مسائل زناشویی صحبت کنه.....

حالا اگه دوباره اومد خواستگاری صحبتی از این موضوعات نداشت اونوقت میشه گفت قصدش ازدواج بوده

خب خودتون هم دارین میگین به رفتاراش شک کردیناصلا چرا باید قبل بله گرفتن از شما راجب مسائل زناشویی صح ...

نه شکم بابت اینکا درکم نمیکنه اس ولی قصد ازدواج رو مطمئنم چون از همون اول گفت به خانواده ات بگو درجریان باشن و از همون اول میخواست رسمی کنه من گفتم تا مطمئن نشدم نه چون اون نظرش این بود رسمی بیام جواب بله رو باید بگی