دوستان من یه خواستگاری داشتم خیلی ابراز علاقه میکرد و خیلی عجله داشت جواب مثبت بدم و در ادامه رفتارهایی کرد و همش حرفای زناشویی میزد و صمیمی میشد و بار آخر که دوباره بحث داشتیم بهم گفت چته باهام میمونی یا نه جوابت چیه منم حرصم دراومد گفتم منفیه گفت واقعا گفتم آره بعد خداحافظی کرد و بلاک کرد 😒
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آخه بهم چند باری گفت من وابسته شدم ببین یکی ام با تو اینکارو میکنه نکن جواب رد نده گفتم من قول ازدواج ندادم که اینطوری میگی از اولش گفتم باید بررسی کنم
خب خودتون هم دارین میگین به رفتاراش شک کردیناصلا چرا باید قبل بله گرفتن از شما راجب مسائل زناشویی صح ...
نه شکم بابت اینکا درکم نمیکنه اس ولی قصد ازدواج رو مطمئنم چون از همون اول گفت به خانواده ات بگو درجریان باشن و از همون اول میخواست رسمی کنه من گفتم تا مطمئن نشدم نه چون اون نظرش این بود رسمی بیام جواب بله رو باید بگی