2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بدترین ویروسهههه. 

شوهرم گرفت اول بدن درد بعد تب و لرز شدید عرق ریزه خیییییلی شدید . سردرد شدید

بعد یک هفته همچنان بد درد بی حالی ضعف 

بعد دو هفته گلو درد 

۵ تا دکتر رفت اصلا این اواخر نمیتونست حرف بزنه یا حتی اب بخوره.

کلی خرج کردیم اخر رفتیم یه دکتر که میگفتن کارش خوبه 

دوتا پنی سیلین و سرم دادو امپول  و گفت در کنار داروهای دیگش استفاده کنه 

دوروز پشت هم  سرم و امپولارو زد یکم بهتر شد و کلی رعایت غذایی کرد و  دپنوش دادم بهش تا خوب شد . دقیق یکماه درگیرش بود و حدودا ۱۰ ۱۲ کیلو لاغر کرد.

خودم الان سرما خوردم اما با اینکه رعایت نمیکنم تو غذا دادم خوب میشم . اما از شوهرم ویروس جدید بود!!!

قرص سرماخوردگی 

شربت دیفن

چرک خشک کن

دمنوش پونه اویشن چایی کوهی 

اینارو خورد خوب نشد 

در کنارش دکتر اخری امپولارو سرم و داد خوب شد‌.

دکتره تا دیدش گفت ویردسش به دارو خوراکی جواب نمیده فقط سرم و امپول و تقویت بدن جواب میده.

بدترین ویروسهههه. شوهرم گرفت اول بدن درد بعد تب و لرز شدید عرق ریزه خیییییلی شدید . سردرد شدیدبعد یک ...

ویروس جدید نست

مردها سیستم شون جوریه با یه سرما خوردگی ساده چند روز میفتن.یعنی خدا نکنه مریض بشن تا چند دکتر نرن ول کن نیستن

درصورتی که ما خانمها اصلا اینجور نیستیم

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

بدترین ویروسهههه. شوهرم گرفت اول بدن درد بعد تب و لرز شدید عرق ریزه خیییییلی شدید . سردرد شدیدبعد یک ...

اون ویروس و من یکبار گرفتم ۵ کیلو لاغر شدم تو فروردین ۴ بار دکتر رفتم و در نهایت تا دورش تموم نشد من خوب نشدم

ویروس جدید نستمردها سیستم شون جوریه با یه سرما خوردگی ساده چند روز میفتن.یعنی خدا نکنه مریض بشن تا چ ...

نه جدیده 

شوهر من سیستم بدنش خیلی قویه و براحتی مریض نمیشه.

رفتیم این دکتر اخری دیدیم دو سه نفرم اونده بودن همینطور بودن.

شوهرم به حدی حالش بد شده بود که انگار رفته زیر دوش اب از شدت عرق 

گلوشو دکتر نشون داد پر عفونت شدید بود !!!

اون ویروس و من یکبار گرفتم ۵ کیلو لاغر شدم تو فروردین ۴ بار دکتر رفتم و در نهایت تا دورش تموم نشد من ...

خیلی بد بود 

من شوهرم بشدت پرخوره غذای ۵ نفر ادمو میخوره اونوقت نمیتونس لب برنه به آب!