2777
2789

از پزشکی بدم میاد

شاید اگه امسال کنکور نمی‌دادم و با اکسم مهاجرت میکردم الان با هم بودیم

من خودم کات کردم

ولی راستش رو بگم نمیدونم اون منو دوست نداشت یا من غرورش رو شکستم

اون مهاجرت کرد

ولی من اگه تصمیمم به کنکور ایران نبود الان با هم بودیم

خدایا ناشکری نمیکنم

ممنونم ازت

ولی بخدا دارم دق میکنم از نارحتی اش

فک میکردم اگه پزشکی قبول شم خوشحال ترین آدم میشم

25 سالمه 

گفتم که بدونید بچه نیستم

چی شد مگه؟

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡                                         ‌ ‌   کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀                                                                           آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشم بخداهمه اش به اون فک میکنمحس میکنم باهاش رفته بودم خوشحال تر بودم

ببین اونم باهات نمی موند 

واقعا پسرا وفا ندارن 

خیلی اشتباه که آدم مسیرش رو گره بزنه به دوست پسر 

طبق تجربه میگم

خوندی شما چی نوشتم؟

آره عزیزم منظورم این بود که چی شد که غرورشو شکستی واسه چی فک میکردی دوست نداشت پرسیدم 

اگه دوست نداری تعریف نکن❤️

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡                                         ‌ ‌   کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀                                                                           آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨

آره عزیزم منظورم این بود که چی شد که غرورشو شکستی واسه چی فک میکردی دوست نداشت پرسیدم اگه دوست نداری ...

چون هی میگفتم نمیشه

این رابطه فایده ای نداره

تو اونجا و من اینجا

ولی حس میکنم دارم بهونه میارم

پسری که یه دختر رو دوست داشته باشه با چند تا غر غر دختر ولش نمیکنه

نمیدونم 

ببین اونم باهات نمی موند واقعا پسرا وفا ندارن خیلی اشتباه که آدم مسیرش رو گره بزنه به دوست پسر طبق ت ...

مثلا قصد ازدواجی بودیم

ببین من هدفم پزشکی خوندن بود

بیشتر هم دلم با مهاجزت بود

به خاطر خانواده موندم

ولی الان پشیمونم

چون هی میگفتم نمیشهاین رابطه فایده ای ندارهتو اونجا و من اینجاولی حس میکنم دارم بهونه میارمپسری که ی ...

به‌عنوان کسی که خودش عاشق مهاجرته و هر کاری میکنه واسه مهاجرت می‌خوام بگم حس خوبی ندارم نمیدونم ولی این نظر منه حس میکنم بعدشم اگه رابطتون پایدار میموند یه اتفاقی می‌افتاد اون یه بهونه ای میاورد 

حق داشتی توام 

ولی درکل به پسرا اعتمادی نیست یهو دیدی سر هیچی گذاشت رفت بدون هیچی بدون هیچ توضیحی ....

به‌عنوان کسی که خودش عاشق مهاجرته و هر کاری میکنه واسه مهاجرت می‌خوام بگم حس خوبی ندارم نمیدونم ولی ...

من خودم عشق مهاجرتم 

یه دفعه تصمیم عوض شد

به خاطر خانواده بود

ولی نمیدونم چم شده

دلم میخواد از غم و غصه اش بمیرم 

به‌عنوان کسی که خودش عاشق مهاجرته و هر کاری میکنه واسه مهاجرت می‌خوام بگم حس خوبی ندارم نمیدونم ولی ...

من یه دفعه این پسر تو ذهنم بولد شد

باورت میشه وقتی خودم کات کردم چه قدر خوشحال بودم

حس آزادی داشتم

نمیدونم یهو چم شد

من خودم عشق مهاجرتم یه دفعه تصمیم عوض شدبه خاطر خانواده بودولی نمیدونم چم شدهدلم میخواد از غم و غصه ...

وابسته ای 

منم قبلا خیلییی وابسته بودم در حدی که یه روز مامانمو نمیدیدم زمین و زمانو بهم میریختم گذشت گذشت اینقد اتفاقای بد و خوب برام افتاد .... کلا یهو عوض شدم 

یه ادم دیگه شدم نمیدونم چی میخوام دارم چیکار میکنم با زندگیم راهم درسته غلطه تا کجا درسته ....

من یه دفعه این پسر تو ذهنم بولد شدباورت میشه وقتی خودم کات کردم چه قدر خوشحال بودمحس آزادی داشتمنمید ...

دقیقا منم همینجوری بودم اولش که کات کردم گفتم بابا چه ادم تاکسیکی بود بعدش کم کم یکم که گذشت دیدم رسما نصف زندگیمو گرفته بود باهاش حرف میزدم و....

دلم تنگ شد ولی دوباره یکم بعدش به این نتیجه رسیدم که درست بود هر چی بود درست بود اون موقع تصمیم درستی بود شاید اگه یه تایم دیگه با هم بودیم میتونستیم بازم با هم باشیم ولی اونموقع نه نمیشد