2777
2789
عنوان

قانعم کنید ماکارونی برای صبحونه مهد منطقییه

| مشاهده متن کامل بحث + 5980 بازدید | 221 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون وعده صبحانه مهد ؟! ☹️☹️

احتمالا بچشون صبحانه نمیخوره اونو میذارن که بخوره خودم نظرم اینه باید تغذیه یکسان باشه ولی دیگه برای ماکارونی سخت نمیگرم حتی اگه خودم خوشم نیاد که ببره کباب و اجیل نیست که همه وسعشون نرسه میتونی خونه براش درست کنی 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

یه دلیل مناطقی بگو چرا به خاطر تنبلی مادرهای دیگه ، یه مادر قید ماکارونی بچه شو بزنه خوب دوست داره ت ...

ماکارونی همچین غذای مفیدی هم نیستا😁

ضررش بیشتره، مخصوصا واسه وعده غذای اول صبح بچه 

چرب و سنگینه و دیر هضم میشه، بچه قراره بخوره و بره بازی کنه اذیت میشه

از این لحاظ واقعا کار اشتباهیه

و اینکه راستشو بخوای مادری که خوراکی و وعده غذایی جدید آماده می‌کنه زرنگ‌تره تا کسی که باقی‌مونده شام دیشب رو میده بچه صبح ببره کلاس

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

والا بابا از اول مهر هی میگن اینارو نبرید اینا ببرید نمیشه که طبق نظر شما زندگی کرد پس تو خیابون هم ...

شما بچه دارین ؟؟؟ 

دختر من هر روز هفته هر وعده ازم ماکارانی میخواد 

آخه چه ارزش غذایی داره ؟ همون هفته ای یکبار با عذاب وجدان درست میکنم 

ن دیدم بعضی از شمالیا صبحونه برنج میخورن مشکل داری شما باهاشون؟ میخوای بگم نخورن؟

کجای شمال؟؟😧 

من ساروی ام فقط ناهار برنج میخوریم شاممون نونیه مگر اینکه مهمان داشته باشیم شب برنجی غذا درست کنیم

یه دلیل مناطقی بگو چرا به خاطر تنبلی مادرهای دیگه ، یه مادر قید ماکارونی بچه شو بزنه خوب دوست داره ت ...

ماکارونی بیرون بمونه سم تولید می‌کنه   مگه ماکارونی قد و بلند می‌کنه😑😑  

تا قبل از نی نی سایت نمیدونستم غذا رو به عنوان صبحانه میخورن

دوست دارند به تو چه 

از همه دورم بشم خودم دلیل حال خوبم میشم                       بی خیال هر کی که بود بهتر از اونی که بودم میشم 💎