2777
2789
عنوان

قانعم کنید ماکارونی برای صبحونه مهد منطقییه

| مشاهده متن کامل بحث + 5976 بازدید | 221 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابا دهمون سرویس شد ول کنین هی گیر میدین که کی چی میخوره کی چی نمیخوره دلش میخواد اینا رو بذاره عجبا ...

دمت گرم

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
حق بااسی هستبعضیاتوان ندارن ک هزارجور خوارکی بزارن برابچهاشونکاش اینوبدونیم ک بچهاشایددلشون بخاد توا ...

دیگه ماکارانی مگه توان مالی میخواد؟ 

از ماکارانی ارزون تر چیه ؟ 

همه از مرگ میترسن، من از جمله‌ی «بسته ی شما رو به پایان است»🫤😐

آخه موکارونی واسه صبحونههههههههه درک نمیکنم دیگ مردم رو زمان ما معاون به مامان اطلاع میداد میوه بزارین چیزی نذارین بوش بیاد خداوکیلی همه هم رعایت میکردن واسم سواله الان که این ماکارونی میزاره بچه شکم درد نمیگیره؟! 

🤣🤣🤣خدایی ماکارانی خیلی ستمه

طبیعی ترین چیزی هستش که می تونی توی یک مدرسه غیر دولتی برتر ببینی اگه از اونجا نیومده بودم بیرون الان صبحونه سوشی می بردم

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده💛                            دختر چشم آبی ابرو مشکی که دل میده به بازیگر چینی💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖تو محله مون نداشتیم اون بازیگر چینی رو متاسفانه       💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞من یک دختر فانتزی هستم که درون رویا های شرقی 💝💝💝 اما در حال حاضر فقط یک ۸۹ هستم که تیزهوشان میره و شاگرد اوله💝💝💝

آخ قربون دهنت

والا بابا از اول مهر هی میگن اینارو نبرید اینا ببرید نمیشه که طبق نظر شما زندگی کرد پس تو خیابون هم اگر دیدن یکی بنز سواره بگین نه با این نیا بیرون بقیه دلشون میخواد الله اکبر

آخه موکارونی واسه صبحونههههههههه درک نمیکنم دیگ مردم رو زمان ما معاون به مامان اطلاع میداد میوه بزار ...

صبحونه خونه می‌خورن 

اون میان وعده میشه 

همه از مرگ میترسن، من از جمله‌ی «بسته ی شما رو به پایان است»🫤😐