2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان اگر کسی نیاز به مشاور زنان و زایمان آنلاین داشت من یک مامارو میشناسم که خیلی باسواد و خوش اخلاقه . ویزیت اولشون هم ۳۰ هزارتومنه‌. اگر نیاز داشتین بهم خبر بدین

سوپرامیل چون چربه دکترا میگن

اره دقیقا منم سوپرامیل و بیومیل پلاس میدادم به پسرم عالی بودن الان دیگه کیفیتش رو نمیدونم ولی واقعا، قیمتشون زیادحجمشون کم شده من 7سال پیش میدادم شیرخشک به پسرم قشنگ حجمش کم شده بود

من نان میدادم به دخترم،خیلی وزن گیریش خوب بود

من به پسرم ببلاک میدادم وزن گیریش خوب بود فقط دفعش زیاد بود عوض کردم نان دادم شیرخوردنش کمتر شد یکم و مدفوعش سبز و صورتش دون دون وخشکی کرد این مشکل رو با ببلاک نداشت .

الان باز میخام ببلاک بدم. 

بیومیل هم گرفتم یبار دادم نمیدونم گیر میاد یا نه 

پسرم نان رو ۴۰ تا میخوره ببلاک رو ۹۰ تا 🧐

آپتامیل هم شنیدم خوبه جدیدامن ۵سال قبل نان میدادم،شاید الان کیفیتش کم شده

نه والا مثل قبله 😂 من برای پسراولم تمام شیرخشکارو امتحان کردم اما هیچوقت نتونستم تپلش کنم چدن نمی‌خورد زیاد شیر خودمم کم بود😑😑😑