2777
2789
عنوان

سقط جنین 4 هفته

16801 بازدید | 41 پست

سلام.

کسی میدونه سقط جنین 4 هفته جطوریه؟

خیلی استرس دارم اه دور از خانواده بودنم سخته.

دکترگفت رشدش خوب نبوده احتمال زیاد سقط بشه نشه هم دارو میدم بیفته

اخه چرا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست من تو هفته پنج ازمایشش مشکوک بود هفته شش هم سونوگرافی اصلا قطب جنینی ندید دکتر گفت سقطش باید بکنی چون پوچ هست

خداروشکر دست نگه داشت تو هفته نه رفت سونوگرافی هم رشد کرده بود هم قلبش میزد

۴هفته دکترت چشم برزخی داشته احیانا؟ شما اصلا خودت تازه فهمیدی بارداری چطوری سریع رفتی سونو؟ با چه سرعتی؟ خانم سونو تو ۴هفتگی هیچی دیده نمیشه یعنی چی   رشدش خوب نبوده؟ اصلا چی بوده که رشد داشته باشه؟ پناه بر خدا

من ۵ هفتمه

دیشب لک دیدم رفتم دکتر 

گفت الان سونوگرافی بخوام انجام بدم هیچی مشخص نیست برو ۱۰روز دیگه بیا

دکتر شما چجوری تشخیص داده تو ۴ هفته؟؟؟؟

خوشمزه های هانان🍏. دارای نماد اعتماد🍎 ارسال به سراسر کشور و خارج از کشور😍😎

حالا خیلی زوده برای تصمیم گیری حداقل تا هشت هفته باید صبر کنی یکی از آشناهای ما دکتر تو هشت هفته بهش گفته بود باید سقط کنی قلب نداره جنین-صبر کرد الان بچش چهار ماهه که دنیا اومده صحیح وسالمه

4 هفته؟ ؟؟خیلی زوووده من اصلا نشنیدم تاحالا توچهارهفته چیزی تشخیص بدن. نری یه وقت کاری بکنی خیییلی زوده. چه دکتری بوده اون واقعاکه.

من هفته ششم رفتم سونو جنین تشکیل نشده بود دوهفته بعد رفتم همه چی اوکی بود. شماهم بزار هفته های هشتم تا نهم برو

بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏
من ۵ هفتمه دیشب لک دیدم رفتم دکتر  گفت الان سونوگرافی بخوام انجام بدم هیچی مشخص نیست برو ۱۰رو ...

نمیدونم. گفت از رو تاریخ پریودتت حداقل باید 5 هفته بود توی سونو نوشته حدودا میشه 4 هفته.

نمیدونم. گفت از رو تاریخ پریودتت حداقل باید 5 هفته بود توی سونو نوشته حدودا میشه 4 هفته.

تاریخ پریودت کی بوده؟

خوشمزه های هانان🍏. دارای نماد اعتماد🍎 ارسال به سراسر کشور و خارج از کشور😍😎