2777
2789
عنوان

سقط جنین 4 هفته

| مشاهده متن کامل بحث + 16801 بازدید | 41 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه درد شکمم زیاد بود رفتم دکتر باتوجه به تاریخ پریودم گفت رشدش کمه

عزیزم خب احتمالا لقاح دیرتر انجام شده. واسه من با توجه به پریکدم هفت هفته بودم اما رفتم سونو پنج هفته بود دکتر گفت لقاح دیر انجام شده

بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏
وا خب چرا هنوز 4هفته هست قلبش تا 7هفته هم امکان داره تشکیل بشه    

مشکل قلب نیس دکتر گفت توی چهار هفته قلب تشکیل نمیشه 

مشکل اینه که میگه باتوجه به تاریخ پریودم وتاریخای اقدامم باید بیشتر از این رشد میکرد

برا دوهفته دیگه سونو نوشته

واقعا؟ به نظرتون برم پیش دکتر دیگه؟

اره بابا چهار هفته میدونی یعنی چی؟ دوهفته اش که هیچی چون پریود و تخمک گذاری بوده یعنی نطفه الان دوهفته است . دوهفته هیچی نداره هیچی شکل نگرفته هنوز . اصلا سونوی قلب رو باید هشت هفته بری تا ده هفته هم وقت هست که قلب تشکیل بشه. اصلا عجله نکن برای سقط . دکترتو عوض کن و تا هفته هشت ونه صبرکن 

بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏
نمیدونم یه وضعی داغونم که فکرمم کارنمیکنه

ببین واسه شما یه هفته اختلاف دارن هفته ها . واسه من دو هفته و چند روز اختلاف بین سونو و پریود بود. دکترمم تو هفته هشتم فرستادم الحمدالله خوب بود الانم هفته 23 هستم. پیش دوتا دکترم رفتم ازهردوتا پرسیدم گعتن لقاح دیرتر انجام شده که اختلاف هفته داری و چیز مهمی نیست

البته تیکر شما میگه تو هفته ۶ هستین. حالا یا تیکرتون اشتباهه یا دکترتون اشتباه گفته😶😶

همینه دیگه

منم باتوجه به تاریخ پریودم زدم

دکترهم همینه میگه که باید هفته لااقل اخرای 5 بودی نه اینکه سونو بگه حدود4. Gs=7

مشکل قلب نیس دکتر گفت توی چهار هفته قلب تشکیل نمیشه  مشکل اینه که میگه باتوجه به تاریخ پریودم ...

فعلا صبر کن احتمال داره لقاح دیرتر انجام شده باشه چند هفته بگذره ان شاءالله ک لازم نشه سقط کنی اگرم مشکلی باشه رحم خودش سقط میکنه هدیه خدا هست خودشم مراقبش هست نگران نباش توکل کن ب خدا 

ببین واسه شما یه هفته اختلاف دارن هفته ها . واسه من دو هفته و چند روز اختلاف بین سونو و پریود بود. د ...

اگه برم پیش دکتر دیگه بهش بر نخوره؟

والا دکترا یه جوری شدن اول میرن بالا سونو اسم دکتره رو میخونن.

درد زیر شکمم چی؟ اونم طبیعیه؟

اره توهفته های اول دردهایی مثل پریود طبیعیه . بعدشم اگه خدایی نکرده مشکلی وجود داشته باشه رحم خودش دفع میکنه اجازه رشد نمیده لازم نیست شما اینقدر زود اقدام کنی تا هفته های هشت و نه صبر کن بعد برو سونو ایشالا که همه چی خوبه استرس هم خودش باعث سقط و خونریزی میشه تو هفته های اول