اره بابا چهار هفته میدونی یعنی چی؟ دوهفته اش که هیچی چون پریود و تخمک گذاری بوده یعنی نطفه الان دوهفته است . دوهفته هیچی نداره هیچی شکل نگرفته هنوز . اصلا سونوی قلب رو باید هشت هفته بری تا ده هفته هم وقت هست که قلب تشکیل بشه. اصلا عجله نکن برای سقط . دکترتو عوض کن و تا هفته هشت ونه صبرکن
بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏
ببین واسه شما یه هفته اختلاف دارن هفته ها . واسه من دو هفته و چند روز اختلاف بین سونو و پریود بود. دکترمم تو هفته هشتم فرستادم الحمدالله خوب بود الانم هفته 23 هستم. پیش دوتا دکترم رفتم ازهردوتا پرسیدم گعتن لقاح دیرتر انجام شده که اختلاف هفته داری و چیز مهمی نیست
بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏
اره توهفته های اول دردهایی مثل پریود طبیعیه . بعدشم اگه خدایی نکرده مشکلی وجود داشته باشه رحم خودش دفع میکنه اجازه رشد نمیده لازم نیست شما اینقدر زود اقدام کنی تا هفته های هشت و نه صبر کن بعد برو سونو ایشالا که همه چی خوبه استرس هم خودش باعث سقط و خونریزی میشه تو هفته های اول