2777
2789
عنوان

سونو کراففی پیش مرد میرین یا زن خانمای باردار

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 44 پست

چه بده شوهر آدم از این شغلهایی داشته باشه که زنای مردم رو لخت میبینه😂خدایا خداوندا شکرت 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدِِ وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم وَ اَهلِک عَدُوَّهُم وَ العَن اَعدائَهُم مِنَ الجِنِّ وَ الاِنسِ مِنَ الاَوَّلینَ وَ الاخِرین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلاوابداپیش مردنمیرم برای سنوگرافی ونمیفهمم چرابعضی هادرصورتیکه دکترزنان وزایمان وسنوگرافی خانم حاذ ...

من سونوگرافی سینه رفتم یه چیزی میندازن روسینه بعد انجام میدن اینجور نیست که نمایان باشه

من حتی زایمان هامودوتاشومردانجام داده واصلاپشیمون نیستم اینم میخوام برم پیش مرد

زایمان اخه خدایی زن باید باشه🙂

سلام به شیراز عزیزم شهر عشق و غزل.خدایا فرزندان گلمو به خودت سپردم

زایمان اخه خدایی زن باید باشه🙂

دوتابچه اولم مردبودش عالی عالی زایمانم سزارین ولی خب کلا همه جارومیبینه دیگه سومی زن بودش افتضاح بودش الانم میخوام برم جای همون مرده اگرامکانش باشه عمل زیبایی هم اتجام بده شوهرمم بنده خداچیزی نگفته میگه بروپیش هرکی خوبه تازه خیلی هم حساسه دکتره دیگه 

فک کردم می خوای بگی ناراحت شده که خانم نبوده واقعا ناراحت بود که ترو تمیز نرفته پیش شوهر مردم!!!

واا شوهر مردم چیه؟؟!!!دکتره دیگه کارش همینه زنشم میدونه حتی سونوی واژینالم انجام میدن