2777
2789
عنوان

سونو کراففی پیش مرد میرین یا زن خانمای باردار

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 44 پست
من باردار نیستم اما سونو رحم تخمدان و... هرچی رفتم مرد بوده . اصلا نگاه نمیکنن بابا میخوان زود انجام ...

قصد بدی نداشت میگفت ینی شلخته دیده میشم ولی خب کلا سونو پستان چیزیه که پیش زن بهتره

سلام به شیراز عزیزم شهر عشق و غزل.خدایا فرزندان گلمو به خودت سپردم

منم پیش دو نفر برا سونو میرم یکیش خانمه یکیش آقا که تو شهر ما کارشون عالیه اما چون پیش خانمه خیلی شلوغه و سخته نوبتت شه تو بارداری پیش اقا میرفتم اما برا سونو پستان پیش خانم چون اونو واقعا روم نمیشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قصد بدی نداشت میگفت ینی شلخته دیده میشم ولی خب کلا سونو پستان چیزیه که پیش زن بهتره

ولی بایدقبول کنیم دکترزن خوب کمترپیدامیشه واسه همین میرن پیش مردهاهنین دکترکه من میرم‌متخصص زنان وزایمان وجراحیه مردهم هستش بیمارستان خصوصی ازخودش داره کارش عالیه عالی

دکتر محرمه شما از خداهم جلوتری که😂🤡

نه  عزیزم نسخره نکن حتی الامکان باید بریم پیش زن. راست میکه بنده خدا . مگررر اینکه واقعا حاذقتر باشه. الان نمیدونم شاید کار من هم گناه بوده

تو اتاق عمل هم مرد هست هم زن

اره دقیقا دکتربیحسی سر۳تابچه ام‌مردبوده کلا دکتربیهوشی اتاق عمل‌بیمارستان‌مردبوده وخب برای سزارین ازشکم به پایین لختی دیگه واسه ببین خونریزی داری یانه چیز عجیبی نیس

من حتی زایمان هامودوتاشومردانجام داده واصلاپشیمون نیستم اینم میخوام برم پیش مرد

عه مگه می‌زارن مرد بیاد این کارو بکنه یعنی بچه رو به دنیا میاره طبیعی یا برای سزارین چجوریاس

تکیه کردم به خودم چون دیگران رهگذرند🖤💔

ولی بایدقبول کنیم دکترزن خوب کمترپیدامیشه واسه همین میرن پیش مردهاهنین دکترکه من میرم‌متخصص زنان وزا ...

چی بگم والا

نه عزیزم نسخره نکن حتی الامکان باید بریم پیش زن. راست میکه بنده خدا . مگررر اینکه واقعا حاذقتر باشه ...

عزیزمن این حرفا چیه میزنید قسم بقراط شون بکنار کل مراجع تقلید گفتن در امور پزشکی جایز است درسته معمولا خیلیا با خانم راحتن ولی بخدا خود پزشک هم همچین دید جنسی نداره بشخص روزی ان نفر هستن 

عه مگه می‌زارن مرد بیاد این کارو بکنه یعنی بچه رو به دنیا میاره طبیعی یا برای سزارین چجوریاس

من سزارین‌بودم‌ ایشون ودیدم نمیدونم طبیعی هم انجام میدن یانه خیلی هم پزشک معروفی هستش بزنی اریامنش میادگوگل الان پسرش هم کارمکینه اونم زنان زایمان