2777
2789
چرا مادرت میخره ،استارتر بعنوان نمونه سئوال میکنم مثلا مادرت میتونه نخره اونم ببینه منفعتی نیست قطع ...

چون تنهاست و میترسه دوستشو از دست بده😞بیچاره ۴تا خواهر و ۲تا داداش داره ولی هروقت زنگشون میزنه اونقدر بهش تیکه میپرونن اینم هی با ادب جواب میده و با احترام اما بی محلیش میکنن 😓😓😓

سلام گل گلیا. اکانت دست دونفره. دوتادخترخاله ایم ۲۲ و ۳۶ ساله.هرجفتمونم اکانت قبلیامون ترکیده. من خودم خواستم اون دعواش شد😅😆

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دلم رفیق خیلی خیلی صمیمی میخاد مثلا باهاش میرفتم بیرون باهم پیشرفت میکردیم همه جوره برا هم خوب ب ...

منم همینطور عزیزم هر سری میگم دیگه آدما رو شناختم با طرفمو یهو سورپرایز میشم خسته شدم واقعا😞منم دوست داشتم یکی بود پایه بود از خوشحالی هم ذوق میکردیم‌کمک میکردیم به هم...

سلام گل گلیا. اکانت دست دونفره. دوتادخترخاله ایم ۲۲ و ۳۶ ساله.هرجفتمونم اکانت قبلیامون ترکیده. من خودم خواستم اون دعواش شد😅😆

مثلا بروپارک بازاریاباخواهرت ،یابیانی نی سایت اینجورچیزاقران هم خیلی خوبه ارتباط باخدا

آره عزیزم منم خودمو مشغول همین چیزا کردم تونستم دووم بیارم و الا دق میکردم اما میدونی واقعا جای دوست خوب خالیه 😓🩷ان شاءالله خدا از سخاوت خودش بهمون دوستای خوب ببخشه

چون تنهاست و میترسه دوستشو از دست بده😞بیچاره ۴تا خواهر و ۲تا داداش داره ولی هروقت زنگشون میزنه اونق ...

باج میده. ای خدا .اون دیگه دوستی نیست رابطه یطرفس بنفع اون زن .مادرت دوستشه اون زن دوست مادرت نیست 

من یک دوستی داشتم خودش روخوب جلوه داداخرش گندش رواوردم برااینکه منوتخریب کنه اونقدرپشتم حرف دراورده ...

وای چه وحشتناک 😰😰😰این دوستی که داشتی خودش یه تروماست بعد کات کردن باهاش باید دوره درمان پس از سانحه بگذرونی آبجی چه آدمای ترسناکی😰😰😰😰الهی خدا شر اینا رو از زندگیامون کم کنه

خبرچینیتو پیش چه افرادی کرد؟

پیش همکلاسیام که ازشون خوشم نمی اومد

یا پیش دختری که علنا باهام دشمنی میکرد

توجیهشم این بود که چیز خاصی نگفتم

بعدش همسایش مچش روگرف بهم زنگ زدکه بااون دوس نشو خیلی بیرحم وکاراش روگف دیدم اونقدرازمن بدگفته بدون ...

آره من میسپرم خدا 

میگفت اینا رو خدا میبره  چال سرویس

مثل مکانیکا که تعمیرشون کنه

حالا ممکنه تعمیره سخت باشه 🥲☺️و دیگه قراضه بشن ممکنه هم خوب باشه ولی میبره شک نکن

دوست من دخترم وخداهس هروق دلم بگیره حرفامومیگم باورکنیدجوری اروم میشم اصلاچی بگم

ای جانم😍💗الهی خوشبختیشو ببینی عزیزم الهی عاقبت بخیر بشید🩷🫂التماس دعا مهربونم یاد ما هم باش 

من همیشه برای کسایی که مثل خودم تنهان دعا میکنم 

پس توی دعاهام بودی از قبل و خواهی بود😘😘😘

ای جانم😍💗الهی خوشبختیشو ببینی عزیزم الهی عاقبت بخیر بشید🩷🫂التماس دعا مهربونم یاد ما هم باش من هم ...

حتماگلم الان اینیستا روکه بازمیکنم پیجهای قرانی دارم بااوناانس میگیرم هم براحاجتم هم برای سرگرمی گلم

آره عزیزم منم خودمو مشغول همین چیزا کردم تونستم دووم بیارم و الا دق میکردم اما میدونی واقعا جای دوست ...

نیس نگردیابایدگرگ باشی یاهم که ساده باشی سرت کلاه رفته اونقدرنون ونمکم روخوردن زخم زدن🥺💔🥺💔💔