چرا مادرت میخره ،استارتر بعنوان نمونه سئوال میکنم مثلا مادرت میتونه نخره اونم ببینه منفعتی نیست قطع ...
چون تنهاست و میترسه دوستشو از دست بده😞بیچاره ۴تا خواهر و ۲تا داداش داره ولی هروقت زنگشون میزنه اونقدر بهش تیکه میپرونن اینم هی با ادب جواب میده و با احترام اما بی محلیش میکنن 😓😓😓
سلام گل گلیا. اکانت دست دونفره. دوتادخترخاله ایم ۲۲ و ۳۶ ساله.هرجفتمونم اکانت قبلیامون ترکیده. من خودم خواستم اون دعواش شد😅😆
منم دلم رفیق خیلی خیلی صمیمی میخاد مثلا باهاش میرفتم بیرون باهم پیشرفت میکردیم همه جوره برا هم خوب ب ...
منم همینطور عزیزم هر سری میگم دیگه آدما رو شناختم با طرفمو یهو سورپرایز میشم خسته شدم واقعا😞منم دوست داشتم یکی بود پایه بود از خوشحالی هم ذوق میکردیمکمک میکردیم به هم...
سلام گل گلیا. اکانت دست دونفره. دوتادخترخاله ایم ۲۲ و ۳۶ ساله.هرجفتمونم اکانت قبلیامون ترکیده. من خودم خواستم اون دعواش شد😅😆
من یک دوستی داشتم خودش روخوب جلوه داداخرش گندش رواوردم برااینکه منوتخریب کنه اونقدرپشتم حرف دراورده ...
وای چه وحشتناک 😰😰😰این دوستی که داشتی خودش یه تروماست بعد کات کردن باهاش باید دوره درمان پس از سانحه بگذرونی آبجی چه آدمای ترسناکی😰😰😰😰الهی خدا شر اینا رو از زندگیامون کم کنه