2777
2789
باج میده. ای خدا .اون دیگه دوستی نیست رابطه یطرفس بنفع اون زن .مادرت دوستشه اون زن دوست مادرت نیست

دقیقا😞خانواده من حتی پدرم با باج دادن آدمارو نگه میدارن منم از این نظر شبیه اونا شدم منتها الان دیگه مثل سابق حتی آدما اون باجیو که میدی نمیخوان، اونیو میخوان که خودشون تقاضا دارن

مثلا قبلا میگفتن که طرف بریم باهاش بیرون یه چایی مهمونمون میکنه یا خونش شام دعوت میکنه، الان اونم نمیخوان چیزای بیشتر در حد هدیه گرون و... 

من هم بلد نیستم متاسفانه و از طرفی دیدم که پدرمادرم اینجورین بدم اومده🥴باج نمیدم، خیلی محتاطم و تنها شدم

سلام گل گلیا. اکانت دست دونفره. دوتادخترخاله ایم ۲۲ و ۳۶ ساله.هرجفتمونم اکانت قبلیامون ترکیده. من خودم خواستم اون دعواش شد😅😆

هیچوقت دوستاتو باهم اشنا نکن

قربونت برم آره 😓این که گفتم هم اتاقیم بود و دوستاش، همکلاسیای من

گاهی نمیشه 

هرسری میام روش جدید بکار بزنم سورپرایز میشم🥲

سلام گل گلیا. اکانت دست دونفره. دوتادخترخاله ایم ۲۲ و ۳۶ ساله.هرجفتمونم اکانت قبلیامون ترکیده. من خودم خواستم اون دعواش شد😅😆

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش همشهری بودیم باهم رفیق می‌شدیم😂🥲🤦🏻‍♀️

آره واقعا ولی من خیلی ازت بزرگترم وایب مامانبزرگ میدم🥲😓

حتماگلم الان اینیستا روکه بازمیکنم پیجهای قرانی دارم بااوناانس میگیرم هم براحاجتم هم برای سرگرمی گلم

قربونت خیلی لطف میکنی آره ما هم اینجوری زندگی میکنیم

نیس نگردیابایدگرگ باشی یاهم که ساده باشی سرت کلاه رفته اونقدرنون ونمکم روخوردن زخم زدن🥺💔🥺💔💔

ما هم 😭😭😭الان مثلا یکم بدونن طرز فکرمونو بدتره باز بین مذهبیا خوبه اما اونام بینشون هیولا و منافق توی رفتار زیاده. من یه همکلاسی داشتم بابا خب اشداءعلی الکفار رحماءبینهم. من هم فکرتم دوستتم، اصلا مثل یزید باهام برخورد میکرد 😓

چند سالته از نظر روابط اجتماعی باهوشی احسنت

قربونت برم سی سالم🩷🌸🎀🌝چقدر مهربونی شما 

ممنونم🥺🫂

چند سالتونه مگه😂🤦🏻‍♀️

سی قشنگم🌹یا شاید بگم سی ننه جون خخخ

مسائلو متوجه میشی به اصطلاح شوت نمیزنی مطمئنم یدوست خوب پیدا میکنی

قربونت برم ممنونم بابت انرژی مثبت و تعریفن و امیدی که توی دلم روشن کردی الهی که خدا خودش با تموم وسعتش قلبتو شاد کنه عزیزم🩷از هم صحبتی باهات استفاده کردم و لذت بردم ممنونم که اومدی 🫂🌹🌹🌹🌝🎀دوستت دارم

اوووو یه جوری گفتین وایب مامان بزرگارو میدم فک کردم ۵۰ سالتونه😂شمام جای خواهر بزرگترمین🩷🫂

قربونت برم عزیزم🥺🩷🌸😘

اوووو یه جوری گفتین وایب مامان بزرگارو میدم فک کردم ۵۰ سالتونه😂شمام جای خواهر بزرگترمین🩷🫂

یه طوطی دارم الان میام تاپیک حیوون خونگیت عکسشو میذارم‌