2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرکس نونم روبخوره دشمن اصلی میشه نمیدوم چرا 😔😔😔😔بااینکه به خدا ازته دل به کسی ظلم نمیکنم

دقیقا من همین فکرو میکنم

چندوقت پیش با دوستم غذا درست کردم رفتیم بیرون 

لقمه من از گلوش پایین نرفته بود چنان حرف بدی زد بهم دلمو شکست 

من فکر کنم چون شاید خمس نمیدیم البته فکر کنم به گردنمونم نیست نمیدونم اصلا من که مدیریت خونه رو ندارم ولی حس میکنم مشکل از پولمه. چون دیدم طرف تا من باهاش خوبم خوبه به محض اینکه یه چیزی براش خرج کنم انگار یه اکسیر دشمنی با منو خورده

سلام گل گلیا. اکانت دست دونفره. دوتادخترخاله ایم ۲۲ و ۳۶ ساله.هرجفتمونم اکانت قبلیامون ترکیده. من خودم خواستم اون دعواش شد😅😆

سلام عزیزم، دروغگو هستن اکثرا.بیشتر نگاه میکنن چه سودی براش داریمثلا اگه یه چیزی بفروشه، تا وقتی دوس ...

چرا مادرت میخره ،استارتر بعنوان نمونه سئوال میکنم مثلا مادرت میتونه نخره اونم ببینه منفعتی نیست قطع ارتباط کنه خب بدرک 

منم دلم رفیق خیلی خیلی صمیمی میخاد مثلا باهاش میرفتم بیرون باهم پیشرفت میکردیم همه جوره برا هم خوب بودیم و ...ولی خب نمیشه اعتماد کرد به کسی و مجبور شدم تنهایی رو انتخاب کنم

ازاین لحاط که چشم دیدنت روندارن هرچقدرهم بگن دروغ محض تجربه ثابت کرده خودیاازهمه دشمن ترن

دقیقا من حتی با خانوادم نمیتونم انس بگیرم 

خوبن ولی طرف معاشرتو رفاقت من نیستن

شاید بتونم بگم اگه دشمن واقعی داشتم دقیقا کاراییو باهام میکرد که خانواده از دوستی باهام انجام دادن😐

سلام گل گلیا. اکانت دست دونفره. دوتادخترخاله ایم ۲۲ و ۳۶ ساله.هرجفتمونم اکانت قبلیامون ترکیده. من خودم خواستم اون دعواش شد😅😆

میدونم خب چشم دیدن نداشته باشن چکار میتونن انجام بدن

درسته منم با همین روش جلو رفتم که رفتقت کنم صمیمی بشم اما حساب شده، اطلاعات مهمو ندم، نقطه ضعفامو ندونه و... ولی خب نشد زیاد. اون دوستم توی بدترین حال من با همون چند قلم چیزی که میدونست ازم تونست هم خبرچینی کنه هم بیاد منو تحقیر کنه هم مشکل برام درست کنه. آدما  خیلی جسور شدن . طرف حاضره بدبخت شه، که بدبختت  کنه دور از جون

صمیمی ترین دوست من دختر دایی شوهرمه دوست صمیمی اونم منم

الهی دوستیتون پایدار باشه😍🩷ماشاءالله لاحول ولاقوه الا بالله

سرت حرف میزنن وتهمت میزنن خدای نکرده کارایی میکنن برخلاف اخلاقیاتت

دقیقا😭🥲🫂

باید یاد بگیری روش های مهارت های زندگی در زمینه ای که خودت در تنهایی بتونی حال خودتو خوب کنی البته ک ...

سلام عزیزم

بله درست میگی عزیزم🩷خیلی لطف کردین 

چشم حتما🌹

من یک دوستی داشتم خودش روخوب جلوه داداخرش گندش رواوردم برااینکه منوتخریب کنه اونقدرپشتم حرف دراورده بودبعدش گفته بودشوهرش عاشق من تازه شوهرم همسن پسراون دیدم باشوهرهای دوستاش دوس میشه بیشور