2777
2789

همش حرفای منفی و فکرای منفی تو سرم رژه میرن کافیه یکی حرف منفی بهم بزنه سریع بهم میریزم دائم تو سرمه همش به نشدن فکر میکنم  کافیه یکی بگه واگزار ت میکنم به خدا یا مادرم در عصبانیت نفرین کنه تمام زندگیمو تحت تاثیر قرار داده هیچ فکر مثبتی تو سرم نیست اگه یه زندگی که آدماش بدبختن ببینم دائم فکر میکنم نکنه منم اینجور شم ولی اگر زندگی خوب ببینم فکر نمی‌کنم که ممکنه منم یه روز خوشبخت شم دوستان دارویی قرصی جود نداره این افکار منفی رو از بین ببره

وسواس فکری داری و اگه بهش رسیدگی نشه خیلی اذیتت می‌کنه

من خودم یه جلسه رفتم مشاوره بهم تمرین داد بهتر شدم شما هم اگه دوست داشتی و شرایط فراهم بود حتما برو

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وسواس فکری داری و اگه بهش رسیدگی نشه خیلی اذیتت می‌کنهمن خودم یه جلسه رفتم مشاوره بهم تمرین داد بهتر ...

الان هزینه رواشناس ندارم با دارو مشکل حل میشه یا راهکار های دیگه داره؟

الان هزینه رواشناس ندارم با دارو مشکل حل میشه یا راهکار های دیگه داره؟

روان شناس باید تشخیص بده که شما دارو نیاز داری یانه، سر خود دارو خوردن فقط اوضاع جسمیت رو هم بد می‌کنه همین

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی