2777
2789
عنوان

چرا یه عده این همه نسبت به خانه سالمندان گارد میگیرن❓

| مشاهده متن کامل بحث + 996 بازدید | 87 پست
من گفتم داماد یا عروس نگهداری کنن؟؟ گفتم بچها موظفن پرستار بگیرن خصوصا اغلب کسایی که سالمندان هستن ب ...

خب تو سالمندان هم پرستارا از سالمندان مراقبت میکنند حالا چه تو خونه خومون پرستار بیاد چه تو سالمندان فرقی نداره 

پدرومادرم پول نداشته باشند وظیفه ی بچه هاست پول پرستار و بدند پس خیلی حرص نخور دیدی آخرش با هم دیگه هم نظر بودیم 😁

در اندک من تویی فراوان یا رب.!🤍🕊️
خب تو سالمندان هم پرستارا از سالمندان مراقبت میکنند حالا چه تو خونه خومون پرستار بیاد چه تو سالمندان ...

بسیااار متفاوته . سالمندان دقیقا عین زندانه واسشون . من میرم سر میزنم بهشون توی دوتا شهر . هیچ کدوم راضی نیستن بندگان خدا 

ما تو خانوادمون پرستار گرفتیم برای دوتا از سالمندهامون عزت و احترام داشتن . خونه زندگی خودشون داشتن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما چرا حرص میخوری ان شاءالله مادرشوهرت بیاد شما نگهش داری.کی گفته کسی که تو کل عمرش تلاشش بد کردن ع ...

حالاکاش یکی تاپبک زده بودمیخوام برم بامادشوهرزندگی کنم نوشتهادیدنی بود۱۰۰صفحه میرفت جلوتوپارک بخواب بامادرشوهرنه

والااا من که گارد دارم نسبت به خانه سالمندان..پدربزرگ پدریم هشت سال کامل افتاده شد بابام ازش مراقبت کرد وقتی هم فوت کرد بخداا کلی گریه کردیم کاش همونجوری بود ولی بود برامون...مادر بزرگ مون هم که دیگه تنها شد شام ناهار ش به عهده عروسا شد ما نوه ها هم مرتب میرفتیم  خونه ش تمیز میکردیم ..چند سال هم این بنده خدا افتاده شد باز عروسا و نوه ها چرخیدیم دور مادر بزرگمون  ...خدا رحمتشون الان خوبی بدی مونده .دختراش یک وعده مادرشون رو نبردن خونه شون

بچه لا خون دل بزرگ کنیک در اینده بگی اویزون عروس؟من ی پسر دارم اینارو‌میخونم وحشت میکنم بزرگ بشه ی ز ...

شما عزیزم مثل دختر خودت مثل پاره تن خودت باهاش برخورد کن ببین اگه خودش هواتو نداشت.

بابا یکی که مادرشوهرش اومده تو خونه خودش دعوا براه انداخته پسرشو پر کرده علیه عروس جلو چشم خودش سه روز مونده که پسر و عروس نتونن باهم حرف بزنن .کل فامیل رو پر کرده عروس من آله بله و ...در صورتی که بی احترامی ندیده بی ادبی ندیده تو نداری بهش کمک کردن چرا عروس باید نگهش داره؟به نظرت یاد خونه خراب کنی های مادرشوهرش نمیفته؟ حالا بیاد تو خونه ش براش تصمیم هم بگیره.

بسیااار متفاوته . سالمندان دقیقا عین زندانه واسشون . من میرم سر میزنم بهشون توی دوتا شهر . هیچ کدوم ...

به هر حال به نظر من جفتش یکیه اینکه سربار بچه هات نباشی بزاری زندگیشون را بکنن 

حالا بعضی از سالمندان خانه ندارند مجبورن ببرنشون تو سالمندان یعنی میخواین بگید اون ها عزت و احترام ندارند و خوار ذلیل هستند ؟؟؟

عزت و احترام به این چیزا نیست 

در اندک من تویی فراوان یا رب.!🤍🕊️
بچه لا خون دل بزرگ کنیک در اینده بگی اویزون عروس؟من ی پسر دارم اینارو‌میخونم وحشت میکنم بزرگ بشه ی ز ...

والا  اینجا میام انکار هنگ می‌کنم میگم یعنی منم عروسم بقیه هم عروسن

چقد ذات مردم خراب شذه

شما عزیزم مثل دختر خودت مثل پاره تن خودت باهاش برخورد کن ببین اگه خودش هواتو نداشت.بابا یکی که مادرش ...

عروسم هم مادرشوهر مثل مادرش نمیبینه اصلا تعجب مبکنم از این حرفا من خودم عروسم این مشکلات هست اما ن اینجوری ک‌بگم تو مادر نبین خواهر نبین .توقع رفتادر مادر دختریم از مادر شوهرم ندارم هرک بچه مادر خودشه

اگه دیدی جوابتو ندادم به دلیل اینه که  جواب ابلهان خاموشیست...

من یک پسردارم ازهمین‌الان طوری زندگی کردم که ثانیه ای مجبورنباشم اویزون زندگی خودش وخانمش باشم_بچه ه ...

کسی نمیره وسژ زندگی کسی .اما درست نیست ک‌مریض بشن بگن برو گم‌شو من زندگی دارم خودم.ایشالله کسی معتاج کسی نشه اما بچه ادمو ازش دورکنن انصاف نیست ی مادر خون دلخورده دلخوشیش بچشه.

اگه دیدی جوابتو ندادم به دلیل اینه که  جواب ابلهان خاموشیست...

کسی نمیره وسژ زندگی کسی .اما درست نیست ک‌مریض بشن بگن برو گم‌شو من زندگی دارم خودم.ایشالله کسی معتاج ...

اینکه شمامیگی فرق داره با اینکه طرف براهمیشه بره خونه بچش اونم جمعش کنه تهشم حوصلش سربره زنگ‌بزنه بچه هاشوجمع کنه دخالتها هم به کنار_ادم وقتی مستقل میشه دوست داره خونه خودش راحت باشه