2777
2789
عنوان

چرا یه عده این همه نسبت به خانه سالمندان گارد میگیرن❓

| مشاهده متن کامل بحث + 996 بازدید | 87 پست
مادرمنم نزدیک۵ساله فوت کرده عروسامون تواین۵سال یک پیاله آش درخونه بابام نیاوردن یک استکان براش جابجا ...

خدا رحمتشون کنه عزیزم..عمر پدرتون و بقیه عزیزاتون زیاد و پر عزت.. 

بله من عموم‌و زن عموم مادراشون رو تا روز اخر به دندون کشیدن و با وجودنداری بازم نگهشون داشتن.. فکر کن پوشکی شده بودن دستشویی تو خودشون میکردن مادر زنش که دیگه الزایمر هم داشت ..هرچی همه گفتن بزارین سالمندان اصلا حاضر نشدن بزارن..

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیز من منظورم اونایی که با رضایت خودشون نگه میدارن نیست منظورم اوناییه که با وجود مخالفت های عروس ب ...

متوجه ام گلم 

اگر پولش رو دارن و به سالمندان خوب بفرستنش عیبی نداره 

چون خیلی از عروس هارو دیدم میگن بفرستش سالمندان رایگان که بشدت کثیفن 

💚🌱

خب هردو باید مشتاق باشن که متاسفانه بخاطر اختلاف های مختلف ۹۹ درصد عروس ها راضی نیستن و به اجبار تحم ...

اتفاقا در امر ازدواج از مهم‌ترین معیارهای محک اخلاقی فرد، همین نگاهش به احترام و قدرشناسی والدینه! 

منتهی بعضی چنان انتخاب آگاهانه‌ای دارند که بعد چند سال آشنایی و گفتن از هزار چیز بیهوده برای وقت‌گذرونی یادشون نمی افته این موضوعات هم لازمه بررسی بشن و با آگاهی و شناختی در حد  جفت گیری گاو مشت حسن با گاو مشت حسین، تن به ازدواج می‌دن و موقعی متوجه موضوعات جدی زندگی می‌شن که برای جبران خیلی دیر شده و مجبورند یا عزت والدین خود رو فدای حفظ زندگی زناشویی کنند یا برعکس!

وظیفشه.. چرا وظیفه ش نیست؟؟اون مردی که کنار شماس به اسم شوهر اون مادر پدر،، بزرگش کردن باهمون فشار و ...

شما چرا حرص میخوری ان شاءالله مادرشوهرت بیاد شما نگهش داری.

کی گفته کسی که تو کل عمرش تلاشش بد کردن عروس و تلخ کردن زندگی عروسش بوده حقی به گردن عروس داره؟

اگر یه مادرشوهر عروسو عین دخترش دونست و اونجوری خوبی کرد باشه میگیم عروسش نگه داره.

شما نگه دار.معلومه پسر داری و انتظارات بیجا.

خدا رحمتشون کنه عزیزم..عمر پدرتون و بقیه عزیزاتون زیاد و پر عزت.. بله من عموم‌و زن عموم مادراشون رو ...

ممنون گلم خداعزیزان شماروهم براتون‌حفظ کنه_اره مهرومحبت ومهربونی ازهردوطرف باشه خوبه و واقعانم برکت میاره توزندگی ولی یکطرفه اگه باشه یکجوری تحمیل حساب میشه واون فشار روحیش چندبرابره

بچه لا خون دل بزرگ کنیک در اینده بگی اویزون عروس؟من ی پسر دارم اینارو‌میخونم وحشت میکنم بزرگ بشه ی زن این جوری نسبش نشع خدایا

اگه دیدی جوابتو ندادم به دلیل اینه که  جواب ابلهان خاموشیست...

عزیزم شما برو سالمندان وقتی راحتیمن هیچ وقت چنین کاری با مادرم نمیکنم نهایت واسش پرستار میگیرم خودمم ...

شما دیگه سختش میکنی 

در اندک من تویی فراوان یا رب.!🤍🕊️
بخدا من داییم رفت خارج از کشور و خاله م سالهای سال مادربزرگم رو نگه داشت تا بجایی رسید که شوهر خاله ...

خودت یا مادرت کمکی میدادین یا کلا پیش خالتون بود؟

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 
عزیزم این چ حرفیه زندگی یعنی چی اونا عزیزان دل هستن وظیفه فرزند چیهب خدا میگن برکت رفتع چراااااونا م ...

پرستار مگه الکیه؟

الان تو تهران 25 میلیون میگیرن شبانه روزی از یه سالمندی که پوشکیه 

بچه ها بعضی موقع ها واقعا ندارن که بدن

من فقط برای استارتر تاپیک نظر میزارم منو ریپلای نکنید🩷