2777
2789
عنوان

چرا یه عده این همه نسبت به خانه سالمندان گارد میگیرن❓

| مشاهده متن کامل بحث + 996 بازدید | 87 پست

خب اگه اینجوریه ماهم پدر ومادر وظیفه نداریم آقا بچه هامونو بزرگ کنیم  بندازیمشون بهزیستی خیلی عالی میشه که سربار مانشن با منت غذا نخورن یعنی چی 

سبحان الله وبحمده سبحان الله العظیم   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه لا خون دل بزرگ کنیک در اینده بگی اویزون عروس؟من ی پسر دارم اینارو‌میخونم وحشت میکنم بزرگ بشه ی ز ...

من یک پسردارم ازهمین‌الان طوری زندگی کردم که ثانیه ای مجبورنباشم اویزون زندگی خودش وخانمش باشم_بچه های ماهم ادمن خوشی میخوان زندگی دارن چراباید۴روز دیگه وسط،گرفتاریهاوزندگی خودش وسط خوشیهاش دردوغمهای منو به دوش بکشه_متنفرم ازکلمه بچه بایدعصای دست پدرومادرش باشه ماچه گلی سرپدرومادرامون زدیم که بچه هامون بزنن_نکنین توروخدا بزارین بچه هاتون زندگیشون روبکنن نرین وسط زندگیشون

اون زمانی که همون مادر تو اوج مریضیش پی پی بچه ش رو میشست چی؟تو اوج خستگیش و کلافگیش باید بیدار میشد ...

پس شما مشکلی نداری با پدر و مادر همسرتون زندگی کنید ؟

هر هفته هم بچه ها دیگه اش پاشن بیان خونه شما برای دیدن پدر و مادر شان

بچه لا خون دل بزرگ کنیک در اینده بگی اویزون عروس؟من ی پسر دارم اینارو‌میخونم وحشت میکنم بزرگ بشه ی ز ...

منم پسر دارم ولی واقعا در اینده توقع ندارم عروسم بیاد از من پرستاری کنه و پوشک عوض کنه

من فقط برای استارتر تاپیک نظر میزارم منو ریپلای نکنید🩷

اگر قرار بیارنشون خونه بچه ها حرف شما حقه واقعا چون بقیه اعضای اون خونه گناهی نکردن ک باید تحمل کنن 

ولی ی وقت هست پیر مرد پیر زن خودشن خونه دارن خب بچه ها نوبتی برن نگهداری کنن یا پرستار بیاد بهتره 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

خدا رحمتشون کنه عزیزم..عمر پدرتون و بقیه عزیزاتون زیاد و پر عزت.. بله من عموم‌و زن عموم مادراشون رو ...

خدا رحمتشون کنه ولی چه جالب از حرفاتون متوجه شدم طرف مادری رو خاله تون نگه داشتند حتی وقتی هم شوهرشون مریض شده، کسی نبوده (یعنی شما هم نه) کمک بده ایشون دیگه مجبور شدن بذارن سالمندان. طرف پدری رو هم عمو و زن عموتون. 

کنجکاوم بدونم شما تو نگهداری کدوم سالمند تجربه کسب کردین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

شما خب مشکلی نداری برو . من نمیپسندم نه چنین بچه بی وفایی داشتم نه چنین بچه ای باشم

اتفاقا اگه بخوام سر بار بچه هام باشم حتما میرم 

ربطی به وفای بچه هم نداره 

در اندک من تویی فراوان یا رب.!🤍🕊️
اون زمانی که همون مادر تو اوج مریضیش پی پی بچه ش رو میشست چی؟تو اوج خستگیش و کلافگیش باید بیدار میشد ...

وظیفه بچه اس ولی ایران رسم شده انگار مردا مادرشونو میارن خونشون ک زنه پوشکشو عوض کنه زیرش تمیز کنه 

مادره برا پسرش زحمت کشیده برا عروس و نوه که نکشیده 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

دنیاروبگردی کسی به اندازه من وخواهربرادرادلسوزپدرومادرم نیستیم ....یعنی پدرومادربیخیال هیچی جمع نکن خوش گذران.......همه کارمیکنیم ولی خداوکیلی بعضی رفتارهاشونونندازیم گردن عروس بدبخت. .....وللاحال بهم زنن مادرم توکوچه سالم فامیل میبینه سالم بازارسالم وقتی زنگ میزنیم الکی صداشوداعون میکنه حالم ازاین شخصیتش بدمیشه ....چطورپول واریزمیکنیم صداش عوص میشه فوزی قول بازارمیدیم سالم میشه .....خداشااده بعصی وقتهاازدردکمرمیخواستم آرزوی مرگ کنم دخترم میگه قسم داده بیابخواب گفتم نه همون خاطرات تلخ مادرم بسمه نمیخوام بعدافقط یه مادرنمایشی وادایی ازم یادبشه کل کارا انجام میدم ....خداشاهده امروزخواهرم ازدردمچ دستش کم مونده بودگریه کنه میگفت ازبس ازمون کارکشیدن نمیتونم دوتاطرف خونه خودموبشورم 

فرهنگ ما از این نظر نابوده.من یادمه یه بار تو تلویزیون شخصیت یه سریالی دیر میرسید به کارش چون باید کارهای مادرشو انجام میداد بعد همکاراش بهش گفتن خب چرا ازدواج نمیکنی؟؟؟؟؟؟؟؟ یعنی چرا زن نمیگیری کلفتی مادرتو بکنه!!!!!!!