2777
2789
عنوان

چرا یه عده این همه نسبت به خانه سالمندان گارد میگیرن❓

| مشاهده متن کامل بحث + 996 بازدید | 87 پست
پس شما مشکلی نداری با پدر و مادر همسرتون زندگی کنید ؟هر هفته هم بچه ها دیگه اش پاشن بیان خونه شما بر ...

مشکلش کجاس.  حساب کنید یه روز مادرتون بی پناه شده بیاریش پیش خودت    خانواده تو هرشب دعوت نمیکنی یا فقط از طرف خانواده ی شوهر مشکلی پیش میاد ..شماها دیگه کی هستین.   آدم بشینه حرفای شما وامثال شما رو بشنوه بهتر از کره زمین محو بشه سنگدلی تا کی تا کی میخواید عقده هاتونو رو جار بزنید 

سبحان الله وبحمده سبحان الله العظیم   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی عزیزم درصد خیلی کمی این حالت براشون پیش میاد

چون اموال شون را دادن به پسرشون

مادر دار و ندارش را فروخته داده به پسرش 

تا پسرش بتونه ازدواج کنه

خودش بی پول شده

توی فامیل مون یکی اینجوری بود

مادره کل اموال و دارابی ها را داد به پسرش 

به پسرش گفت تو فقط بهم یک اتاق بده

بعد پسره مادرش را برد پارکینگ  خونه اش 

با چند تکه وسیله ی دست دوم

بعد دختر همین خانم اومد کلی اشک ریخت  مادرش را تو پارکینگ دید

ولی خود همون مادر تمام اموالش را داده بود به پسرش

حتی یک گرم طلا به دخترش نداده  بود

بسیار عالی شما برید من عمیقا معتقدم به وفا ربط داره

ولی اینو بدون همینطور که قراره دختر مردم ازشما نگهداری کنه پسر شماهم باید از پدرو مادر خانومش دراینده نگهداری کنه امیدوارم فرقی بین خودتو پدرو مادر عروس آیندت نزاری 

در اندک من تویی فراوان یا رب.!🤍🕊️

بنظرم خانه سالمندان خوبه ولی اگر خودشون حقوق و دارمد دادن میتونه پرستار بگیره ولی اگر احساس تنهایی میکنه بهتره خانه سالمندان 

هیچ بچه ایی در قبال پدر و مادر پیرش وظیفه نگهداری  نداره و لطفا بخاطر عصای پیری بچه دار نشید .اون بچه جوونه دنبال کار و زندگی خودشه مشغله داره نمیتونه زندگیشو ول کنه و ۲۴ ساعت خدمات رسانی کنه .اینکه بهشون سر بزنه آره وظیفشه ولی نگهداری خیر 

من گفتم عروس؟! یا داماد؟!

پسر که نمی تونه بیاد از صبح تا شب مراقبت از مادر و پدر پیر کنه خودش سرکاره

میفته کردن عروس اگه دختر نداشته باشه

من فقط برای استارتر تاپیک نظر میزارم منو ریپلای نکنید🩷

والا تو زندگی های الان ک زن و مرد شاغلن 

نمیدونم کار درست چیه واقعا....

ان شالله هیچ پدر مادر محتاج اولاد نشه فقط

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 
مشکلش کجاس. حساب کنید یه روز مادرتون بی پناه شده بیاریش پیش خودت خانواده تو هرشب دعوت نمیکنی یا ...

اول مودب باشید روی ادبیات تون کار کنید 

من مخاطبم شما نبودید 

بعد هم من از اون خانم سوال کردم  رضایت و عدم رضایت خودم بیان نکردم پس شما هم نمیدونید نظر من چیه 

اسی عزیزم درصد خیلی کمی این حالت براشون پیش میادچون اموال شون را دادن به پسرشونمادر دار و ندارش را ف ...

خب حقش بوده دیگه بعد اینا میان از جور روزگار گله میکنن! نمیگه در حق دختر خودم ظلم کردم!

مشکلش کجاس. حساب کنید یه روز مادرتون بی پناه شده بیاریش پیش خودت خانواده تو هرشب دعوت نمیکنی یا ...

این در صورتیه که شوهر و زناشون یعنی عروس و داماد کاملا راضی باشن

که در 99 درصد مواقع راضی نمیشن

من فقط برای استارتر تاپیک نظر میزارم منو ریپلای نکنید🩷

ولی اینو بدون همینطور که قراره دختر مردم ازشما نگهداری کنه پسر شماهم باید از پدرو مادر خانومش درایند ...

من گفتم داماد یا عروس نگهداری کنن؟؟ گفتم بچها موظفن پرستار بگیرن خصوصا اغلب کسایی که سالمندان هستن بیچاره ها خودشون خونه زندگی پول داشتن بچهای بی ذات تقسیم ارث کردن زودی و اون بیچاره اواره شده . 

حتی اگر همونطورم باشه بله چرا که نه همسر من هم قطعا مادری داره که سالها زحمتش کشیده تربیتش کرده جوونیش گذاشته واسش چه اشکالی داره ؟

اول مودب باشید روی ادبیات تون کار کنید من مخاطبم شما نبودید بعد هم من از اون خانم سوال کردم رضایت و ...

نظر من با هر زن عقده یی  باهر زنی که فقط باخانواده شوهر در حال جنگه.   فک نمیکنه یه روزی خودش هم مادر شوهر میشه  بستونه یکم با خدا باشید یکم رها کنید 

استارترانشالله شما رو میزارن خانه سالمندانمنکه راضی نمیشم مادرم روبزارنوشدیدا گارددارمعمری زحمت بچه ...

خدانکنه گناه دارهدنفرینش نکن هرکی دیدونطری داره ....همه هم قابل احترام 

این در صورتیه که شوهر و زناشون یعنی عروس و داماد کاملا راضی باشنکه در 99 درصد مواقع راضی نمیشن

خب اگه اینجوریه برا مادرشون یه پرستار بگیرن تمام یعنی اگه راضی نباشن تو راضی که مادر وپدرتو   بندازن تو خیابون به خاطر آسایشتون