2777
2789
عنوان

راضی میشین خونه بدون آسانسور بخرین

190 بازدید | 40 پست

سلام دوستان من یه خونه پیداکردم خیلی قشنگه دیوارمشترک نداره کلا ۶ واحده وازدوتا خیابون راه داره ولی طبقه دومه وآسانسور نداره شما باشین میخرینش؟کسی هست الان خونش بدون آسانسورباشه؟اگه تجربه ای دارین ممنون میشم بگین

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبقه دو خوبه زیاد پله نیست

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

خودمم همین نظرودارم ولی میترسم هرکی اومد بگه چرااینجارو خریدین وعیب بذاره روش

نه بابا مهم خودتی که خونه رو دوس داشته باشی

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...
میتونیم بخری اینو که از دستت نره، بعدا بفروشی عوض کنییا اگه مورد بهتر سراغ داری اونو بگیر

میترسم فروششم سخت باشه میتونیم مورد دیگه یا بگیریم ولی باید بریم بادیوارمشترک ومجتمع که واحداش زیاد تره نمیدونم زندگی توکدوم راحتتره چون ازاول تاحالا توویلایی زندگی کردیم تجربه اپارتمان ندارم یکی ام  بود اونم خوب بود ولی طبقه اول بود آسانسورم داشت همه گفتن طبقه اول خوب نیست ومشکلات زیادداره 

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙

بله عزیزم من ۷ سال تو خونه بدون اسانسور زندگی کردم طبقه چهارم اگه اولین خونتون هستش  ارزش داره 

ولی یچیزی اینکه ۶ واحده خیلی سر صدا میشه بنظرم و اینکه بعدا موقع فروش خیلی به مشکل برمیخورید خیلی باید زیر قیمت بدین و اینکه باید ببینی چند سال ساخته .من اگه جای شما بودم چند متر کوچیکتر میخریدم ولی دو واحدی حتی شده یکم قدیمی تر ۶ واحد خیلی زیاده بنظرم