2777
2789
عنوان

سلام بچه ها پرسیده بودید چجوری درس خوندم

| مشاهده متن کامل بحث + 1949 بازدید | 98 پست
منم کنکوری ۴۰۵ سال آخرم دوازدهم تجربی منم تز مدرسه هیچی نفهمیدم صفر صفر صفر ویدئو میبینم استاتید معر ...

ویدیو وقت میبره ولی شما همون تایم مدرسه درنظر بگیرش 

اگه مدرسه نمیری 8 ساعت مدرسه رو به جاش 3 ساعت اینا ویدیو ببین بقیه درس 

خودمم دارم همینکارو میکنم

من سال 1405 سهمم رو از کنکور میگیرم و اولین خانم دکتر خاندانمون میشم  خدایا شکرت🥲✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ویدیو وقت میبره ولی شما همون تایم مدرسه درنظر بگیرش اگه مدرسه نمیری 8 ساعت مدرسه رو به جاش 3 ساعت ای ...

امتحانمو باید بریم دیگه 

من یه گروه تو تل زدم‌بچهای ۱۲ تجربی میان دوس داشتی بگو 

و اینکه شما حلیاتت خوبه منطقه ۳ هستی شمام؟؟

من کنکوری سال ۱۴۰۵ رشتم تجربیه و امیدم فقط به اینکه سال پزشکی یا دندون بیارم ایشالله همتون هر مشکلی دارین و خواسته برآورده و حل بشه دعا کنین به رشته مورد علاقم برسم‌من تو جوونی پیر شدم به اندازه مامانم درد کشیدم از اون بیشتر سرمو شدم با قدرت ادامه بدم بخونم همه میگن نمیشه نمیتونی اما میشه میشه میشه میشه دعام‌کنین لایک‌کردین صلوات میفرستم براتون ❤️❤️❤️

منم کنکوری ۴۰۵ سال آخرم دوازدهم تجربی منم تز مدرسه هیچی نفهمیدم صفر صفر صفر ویدئو میبینم استاتید معر ...

بعدم هیچ کاری نشد نداره 

من خودم وضعیت درسیم اونقدرا عالی نیست که بگم صد در صد رتبه سه رقمی رو میارم ولی پتانسیلشو تو خودم میبینم.میدونم اگه 405 نشد 406 میشه. عقب نمیکشم نمیزارم برام حسرت بمونه

من سال 1405 سهمم رو از کنکور میگیرم و اولین خانم دکتر خاندانمون میشم  خدایا شکرت🥲✨

بعدم هیچ کاری نشد نداره من خودم وضعیت درسیم اونقدرا عالی نیست که بگم صد در صد رتبه سه رقمی رو میارم ...

ولی من دلم‌نمیخواد پشت بمونم😔😔😔😔

من کنکوری سال ۱۴۰۵ رشتم تجربیه و امیدم فقط به اینکه سال پزشکی یا دندون بیارم ایشالله همتون هر مشکلی دارین و خواسته برآورده و حل بشه دعا کنین به رشته مورد علاقم برسم‌من تو جوونی پیر شدم به اندازه مامانم درد کشیدم از اون بیشتر سرمو شدم با قدرت ادامه بدم بخونم همه میگن نمیشه نمیتونی اما میشه میشه میشه میشه دعام‌کنین لایک‌کردین صلوات میفرستم براتون ❤️❤️❤️

امتحانمو باید بریم دیگه من یه گروه تو تل زدم‌بچهای ۱۲ تجربی میان دوس داشتی بگو و اینکه شما حلیاتت خو ...

اره منم برا امتحانا که باید برم  الان فردا امتحان ریاضی دارم

اره گلم لینکشو بده

منظورو از حلیات نفهمیدم

اره منم برا امتحانا که باید برم الان فردا امتحان ریاضی دارماره گلم لینکشو بدهمنظورو از حلیات نفهمید ...

اینجا لینکش نمیاد چجوری باید بفرستم؟؟؟

منم فردا امتحان دینی دارم 

میگم شما ریاظی کیو میبینی 

من‌شیمی فراهانی زیست و فیزیک و ریاظی‌نمیدونم 

جزوه هاشم شما مینویسی یا تو پی ادف میخونی ؟؟؟

دهم یازدهم نمیخونی فقط دوازدهم؟

اینهمه کتاب ابی خوندی بعد میگی استفاده نکنید، چرا؟

کسی که یبار از کتاب ابی استفاده کرده باشه میدونه کتاب ابی فقط برای تو پاچه کردن کساییه که میخوان ازمون قلمچی بدن

نه کاربرد خاصی داره نه تستای باارزشی

به جاش خیلی سبزای تک پایه مفیدتره میشه استفاده کرد

اینجا لینکش نمیاد چجوری باید بفرستم؟؟؟منم فردا امتحان دینی دارم میگم شما ریاظی کیو میبینی من‌شیمی فر ...

درخواست بده اونجا بفرست

ریاضی کرمی .زیست فرهمند. شیمی هادیان .فیزیک شجاعی

من الماس دارم جزوه هاشم فیزیکی خریدم با گوشی و لپ تاپ اصلا نمیتونم بخونم

هر سه پایه باهم

درخواست بده اونجا بفرستریاضی کرمی .زیست فرهمند. شیمی هادیان .فیزیک شجاعیمن الماس دارم جزوه هاشم فیزی ...

میشه درخواست قبول کنین

عزیزم شما حذفیات نداشتی برا هر درس؟

به نظرت مسائل محلول و سینتیک حذف کنم برا شیمی؟مدار و حرکت برا فیزیک چی؟حرکت و در حد نهایی بخونم فقط

فقط زیست و کامل بخونم

و اینکه من الان برا فیزیک میخوام یه دوره کوتاه نکته تست یه استادی رو ببینم برام مرور شه خودم برم بیشتر تست کار کنم به نظرت خوبه اینجور؟صفر نیستم پشت کنکورم