2777
2789
عنوان

ناتوانی همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 2223 بازدید | 94 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب عزیزم همین بی‌حوصلگی‌ت ی بخش زیادیش ب همین مسعله برمیگرده دیگهپ ازدواج کردی براچی؟؟ ک فقط خونه ز ...

سرکار میرم کارهای خونه و پسرم

به خاطر پسرم هم میریم روانشناس 

روزهای دیگه گاهی مواقع باید ببریمش بیرون

بعد هم باید غذا درست کنم برای فردا

کلا وقت آزاد نداریم بعدم همیشه همه مشکلات رو من باید حل کنم خیلی خسته شدم

دوبار لغو کاربری شدم.به خاطر حرف انتقادی 😏باردار شدم باز برگشتم  
خب روش های زیادی داره. هم برا رابطه جوری که چند وقت یه باری کارتون رو راه بندازه. شما باید به این فک ...

انکار میکنه میگه همچین کاری نمی‌کنم هر چند سابقه داره

دارو داره میخوره ولی فایده نداره واقعا مشکل از فکرش هستمنم خیلی اذیت میشم ولی اون بیشتر به فکر اذیت ...

تحت نظر روانشناس بزار قرار بگیره لازم باشه ارجاع میدن روان پزشک

مشکلات فکری کنترل نشن فقط به جنسی ختم نمیشن روان زندگیتونم تحت تاثیر قرار میدن بنظرم ببرش روانشناس دائم تحت نظر باشه لازم باشه دارو هم میدن بهتر میشه بعد بک مدت 

ببخشید اینو‌ میگمولی شوهر من برعکسهتوی موقعیت های بیخود حالش عوض میشهاون تازه بد تره من همش استرس دا ...

اینجوری هم سخته من خودمم خیلی گرم نیستم ولی الانم دارم اذیت میشم

دقیقا همینه من چیکار میتونم بکنم؟

اگر ده ساله این مشکلو دارین میتونید مطمئن باشید هرگز حل نمیشه یعنی با ایشون نه.ببخشید اینقدر رک گفتم.تو همین نی نی سایت یه سرچی بکنید تجربههای بقیهرو بخونید.

تحت نظر روانشناس بزار قرار بگیره لازم باشه ارجاع میدن روان پزشکمشکلات فکری کنترل نشن فقط به جنسی ختم ...

همین کار رو میکنم ممنون