2777
2789
عنوان

ناتوانی همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 2226 بازدید | 94 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا عزیزم اگر فشار خون داره براش خوب نیست میتونید ضعیف ترش رو بخرید و اگر فشآر خون همسرت بالا هست مش ...

شاید چون همیشه فشارش بالا هست

دوبار لغو کاربری شدم.به خاطر حرف انتقادی 😏باردار شدم باز برگشتم  
قرص والزومیکس بخوره فشارش میره پایین. البته با دستور پزشک

قرص فشار هست؟

قرص فشار داره ولی یکی در میون میخوره کلا سر به هوا هست

چند وقته ازدواج کردین از اول اینجوری بودن میتونید از قرص ویاگرا استفاده کنید برای نعوظ هست شنیدم خیل ...

ده ساله

آره هرازگاهی براش پیش میاد

شاید چون همیشه فشارش بالا هست

پس بخاطر فشار خون هست که اینجوری شده باید درمان بشه حالا بخاطر هرچی باشه چون هم شما اذیت میشین و هم خودش من صادقانه حرفم رو میزنم اگر رابطه نباشه نمیشه زندگی کرد همه چی رو داغون میکنه 

چرا میگی دکتر نره؟؟شاید باید دارو بخورهدیابت نداره احیانا ؟

حوصلم نمیشه باهاش برم این دکتر اون دکتر اصلا وقت ندارم 

بله مدتی اینطور بود باز بد شد باز خوب شد باز خراب شد دکتر هم گفت فکرش مشکل داره و من همچنان تحمل میک ...

شوهر شما هم اینجوریه؟

حوصلم نمیشه باهاش برم این دکتر اون دکتر اصلا وقت ندارم

خب عزیزم همین بی‌حوصلگی‌ت ی بخش زیادیش ب همین مسعله برمیگرده دیگه

پ ازدواج کردی براچی؟؟  ک فقط خونه زندگیت تغییر کنه؟ 

همین ک رابطت با شوهرت اونجوری ک میخای نباشه ب مرور خسته‌ت میکنه 

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

سلامعدم نعوظ 70 درصدش برمیگرده به ذهن طرف... ذهنش درگیره و یا خودارضایی میکنهمشکل شایع بین مردها این ...

دقیقا همینه من چیکار میتونم بکنم؟