2777
2789
عنوان

ناتوانی همسر

2223 بازدید | 94 پست

خیلی بازش نمیکنم سه ماهه مشکل داره

قبلنا هم تو یه بازه های زمانی پیش میومد

دکتر اورولوژی هم میرفت و مشکلی نداشت میگفتن فکرت مشکل داره

خودش میگه شرمنده هست و ازین حرفها ولی بین حرفهاش هم میگه اگه فلان کار رو میکردی میشد

میگه برم دکتر ولی من بهش میگم فایده نداره خودت بهتر خودت رو میشناسی و میدونی باید چیکار کنی

اون قدر خسته هستم که بهش میگم تو رو خدا این مشکل رو خودت حل کنه.همش به من میگه چيکار کنم به نظرت

کسی تجربه ای داشته؟

دوبار لغو کاربری شدم.به خاطر حرف انتقادی 😏باردار شدم باز برگشتم  

دکتردارونداد؟

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون                                                                                                  لطفاکسی بیشترازدوبارروم ریپلای نکنه چه براسوال چه دعواحوصله ندارم جواب بدم ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا میگی دکتر نره؟؟

شاید باید دارو بخوره

دیابت نداره احیانا ؟

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

دکتردارونداد؟

داده و میخوره ولی فایده نداره

مشکل فشار هم داره دارو میخوره فشارش میره بالا

خب برید رویان یا مراکز ناباروری قرص اینا میدن خوب میشه

دارو داره میخوره ولی فایده نداره 

واقعا مشکل از فکرش هست

منم خیلی اذیت میشم ولی اون بیشتر به فکر اذیت شدن خودشه