2777
2789
عنوان

ازدواج سنتی

487 بازدید | 62 پست

سلام...ببخشید اگر بخواین با دختری ازدواج کنین که خانوادش علاوه بر کشاورز و روستایی بودن بشدتتت سنتی باشن و عموی دختر هم شهید مدافع حرف باشه و در این حد سنتی که انتظار داشته باشن که برای اشنایی ببشتر کافه و رستوران و پارک مادر دختر هم همراه باشه و انتظار داشته باشن که عقد کنیم و بعد اشنا بشیم.....

از اون جاییم که هر دو تا خواهرش بچه دارن و شوهر یکی از خواهراش نظامیه و با این که تو جنوب کشوره ولی خانومش ۷ ماهه بارداره و پیش زن باردارش نی که مراقبتش کنه...

با این خانواده سنتی نمیشه راضی کرد که بیخیال بچه شد ؟؟؟؟ 

خود دختر هم ازم پرسید اگه باردار بشم چه جوری حمایت و مراقبت میکنی

این یه مدل خانواده هست که زیاد هم هستن 

اسمش سنتی نیست ها 

یه کلمه افتاده سر زبون هی ازش استفاده میشه .

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاری به سرای قبلیت ندارم 

به هر حال تو دیدی شرایط رو و رفتی جلو

اما جای خواهرت نصیحت 

بدون شناخت عقد نکن حتی اگر اون دختر فرشته باشه

ن تنها توی پسر برای دخترا هم همین حرفمه 

شناخت قبل عقده

بعد عقد دیگه رسما زندگیه شناخت چی

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من همه دنیا رو بگردم مثه تو پیدا نمیشه نه هیچکی توی دنیا ❤️عشقم❤️ مثه تو زیبا نمیشه 🫂یکی اینجاست که تو رو هر جوری بشی باز تو رو دوست داره همیشه🌹 یکی اینجاست که تو رو تنها نمیذاره همیشه 🌹از باگ های دنیا هم ؛ اینکه با هر کی حالمون خوبه ،ازمون دوره...💔🙃 https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

کاری به سرای قبلیت ندارم به هر حال تو دیدی شرایط رو و رفتی جلواما جای خواهرت نصیحت بدون شناخت عقد نک ...

من اول به دختره گفتم فردا میای بریم کافه یا رستوران؟ 

گفت به ننه بابام میگی؟؟ 

منم گفتم باشه رفتم اجازه بگیرم باباش گفت هم شرعی و هم قانونی درست نیست مامانش گفت تنها نمیزارم برین و ازین حرفا....حالا ما باز ناهار دعوتشون کردیم ولی مامان دختره گفت هفته بعد برین گروه خون تا خدایی نکرده ناراحتی پیش نیاد گروه خونی نخورد....باباشم گفت منظورش اینه قبل عقد دخترو نمیدم ببری

بچه زود میاره خانوادش نمیزارنبعد هم ادم اول اشنا میشه بعد ازدواج

بابا یک ماه نمیدونم میشد یا نه میگفت بریم گروه خون....یه تنها نمیزاشت بریم بیرون....

اول عقد بعد آشنایی؟ ؟؟؟داداش گلم رسما میخوان دخترشونو ببندازن.. زیر بار نری 😂😂

اصلا تا یک ماه چه جوری میخوای با دختره اشنا بشی

من ۲۶ سالم بود اون ۱۰ روز ازم کوچیکتر بود

کاری به سرای قبلیت ندارم به هر حال تو دیدی شرایط رو و رفتی جلواما جای خواهرت نصیحت بدون شناخت عقد نک ...

اصلا برای عقد بحث مهریه اینام میشه اگه قبول کنی با شناخت بفهمیم بهم نمیخوریم مجبوریم مهریم بدیم تازه

بابا یک ماه نمیدونم میشد یا نه میگفت بریم گروه خون....یه تنها نمیزاشت بریم بیرون....

اونا سنتی های قدیم رو میرن جوری که پدر و مادرهای ما ازدواج کردن طرف میومد خواستگاری ۲ هفته بعد عقد میگرفتن

من اول به دختره گفتم فردا میای بریم کافه یا رستوران؟ گفت به ننه بابام میگی؟؟ منم گفتم باشه رفتم اجاز ...

این نوع تفکر رو نمیپسندم 

اینجوری برا دخترشون بده

عاقا شاید تو یه بدی هایی داری که 

دختره براش معیاره تو نداشته باشی رسما به بازی گرفتن زندگی دختره بدبخت و 

من حتی با محرمیت قبل عقدم مخالفم برا اشنایی

چ برسه به عقد زود بدون شناخت اونم

به نظرم مستقیم به دختر بگو

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من همه دنیا رو بگردم مثه تو پیدا نمیشه نه هیچکی توی دنیا ❤️عشقم❤️ مثه تو زیبا نمیشه 🫂یکی اینجاست که تو رو هر جوری بشی باز تو رو دوست داره همیشه🌹 یکی اینجاست که تو رو تنها نمیذاره همیشه 🌹از باگ های دنیا هم ؛ اینکه با هر کی حالمون خوبه ،ازمون دوره...💔🙃 https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

اصلا برای عقد بحث مهریه اینام میشه اگه قبول کنی با شناخت بفهمیم بهم نمیخوریم مجبوریم مهریم بدیم تازه

حتی از مهریه ذریم اگه بهم نخورید 

یه شکست برا تو و اون دختره

اینو کسی میگه بهت که تجربه کرده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اونا سنتی های قدیم رو میرن جوری که پدر و مادرهای ما ازدواج کردن طرف میومد خواستگاری ۲ هفته بعد عقد م ...

اره اصلا ازدواج میکردن بعد اشنا میشدن تازه

اینا مثلا امروزی طور شدن گذاشتن با مادرش و دخترش بریم رستوران .....من نمیدونم دختره روانیه سالمه اهل حرف زدن هست نیست خب توی زمان بیشتر متوجه میشه ادم دیگه....ولی اونجور که باباش گفت هم شرعی مشکله من با دختره برم بیرون هم قانونی( قانونی که گیر نمیدن)