2777
2789
عنوان

ازدواج سنتی

| مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 62 پست
آره دیگه... والا قبل عقد کلی تحقیق می‌کنیم آخرش تو زرد از آب در میاد بعد اینا خیلی شیک و مجلسی میگ ...

حالا باز من میگم چون اهل زندگین و دو تا خواهرش ازدواج کردن چند ساله بچم دارن ادم اذیت کن و بدی نیستن...ولی هیچ وقت نمیشه برای همه یک نسخه پیچید شاید این یه فرقی بکنه شاید اخلاقمون بهم نخوره شاید من اصلا مناسبش نباشم...حد اقل ۳ بار تنهایی بریم رستوران یا کافه بعد تصمیم بگیر بزار ۶ ماه بگذره

منجنوب هستم و دقیقا اینطوری هستیم ک عقد بعد آشنایی 

اگه دختری تو عقد طلاق بگیره عیب نیست و اینکه هیچ دخترمون تو دوران عقد رابطه ج نداره و معمولا اجازه نمیدن دختر شب پیشه شوهرش بمونه (یعنی شب تا صبح محاله این اتفاق)

البته ناگفته نمونه همه جنوبیا اینطوری نیستن  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

البته مادر هاهم میتونن بیانمادر ها باهم بشینن اونور حرف بزنندختر پسر هم اینورحالا پارک هم برن اوکیهف ...

من اصلا میگم با خانواده بریم و بیایم ولی میگفتن هفته بعد بریم گروه خون اصلا فکرم نمیکنم اجازه بدن ۳ ماه بکشه اصلا

منجنوب هستم و دقیقا اینطوری هستیم ک عقد بعد آشنایی اگه دختری تو عقد طلاق بگیره عیب نیست و اینکه هیچ ...

ببخشید یک سوال اگر نشه و اختلاف شکل بگیره که شناسنامه میشه طلاق و مطلقه که.....

مهریه اینا چی؟؟؟ 

حداقل تو پیام دو تا عشقم میگن شکست عشقی چی؟؟؟

منم ننه بابام همینجوری ازدواج کردن ولی اخه ترسناک نیست زیر دو ماه برن عقد؟

حالا باز من میگم چون اهل زندگین و دو تا خواهرش ازدواج کردن چند ساله بچم دارن ادم اذیت کن و بدی نیستن ...

اهل زندگی بودن که بحثی توش نیست ولی الان حرفه اینه که شما دو تا اصلا ربطی به هم دارید یا نه .؟؟ اصلا تو میتونی با همچین خانواده ایی کنار بیای یا نه  ....فکر کنم میخوای خودتو به چالش بکشی 😂😂😂

معنی سنتی و میدونی یعنی چی؟لطفا اسم مارم خراب نکن سنتی یعنی اهل دوستی و اینا نیست بیشترسنتی یعنی ۷۰س ...

من ۱۱ سال پیش ازدواج کردم دوبار اومدیم خونمون باهم حرف زدیم بعد عقد کردیم اصلا خانوادم اجازه نمیدادن با هم آشنا بشیم یه مدت برادرم هم هم همینجوری ازدواج کرد هنوز اینجور خانواده ها زیادن اگه پسرا زیر بار نرن اونوقت خانواده های دختر هم مجبورن کوتاه بیان اینقدر سخت نگیرن

بهشون بگو اگه مشکل دارید میتونید صیغه محرمیت بخونید تا ما بیشتر اشنا شیم

فکرم نرسید و چون‌ قرار بود هفته بعد بریم گروه خون و از طرفی تو دوره سربازی بد ترین و سخت ترین دوره زندگیم تو کلانتری بود و عموی دخترم پلیس بود و از طرفی دخترم زیاد حرف از نحوه حمایت من تو دوره بارداری میزد ( من واقعا میترسم از مسئولیت بچه) دیگه گفتم ادامه ندیم به صلاحه دو طرفه

اهل زندگی بودن که بحثی توش نیست ولی الان حرفه اینه که شما دو تا اصلا ربطی به هم دارید یا نه .؟؟ اصلا ...

والا با خانوادش فکر نکنم چون عموش پلیسه نیروی انتظامی منم دوران سخت و زندگیم وقتی بود که سرباز نیروی انتظامی بودم کلا نمیتونم کنار بیام و تروما دارم

فکرم نرسید و چون‌ قرار بود هفته بعد بریم گروه خون و از طرفی تو دوره سربازی بد ترین و سخت ترین دوره ز ...

چیکار به عمو و خاله و خواهرش داری. خودش باید باهات زندگی کنه نه دیگران.

بعد هم حتی اگه بچه هم نمیخواس نباید زود عقد بگیری بدون شناخت

اهل زندگی بودن که بحثی توش نیست ولی الان حرفه اینه که شما دو تا اصلا ربطی به هم دارید یا نه .؟؟ اصلا ...

بد اگرم اوکی میشد باجناقمم باز نیروی انتظامی بودش و تو جنوب داشته خدمت میکرده و کلا نمیتونستم باهاشون کنار بیام...

چیکار به عمو و خاله و خواهرش داری. خودش باید باهات زندگی کنه نه دیگران.بعد هم حتی اگه بچه هم نمیخواس ...

بی خیال

انتظار داشتن تا همین یکی دو هفته ای عقد کنیم که منم قبول نکردم دیگه تموم شد بی خیال😂

والا با خانوادش فکر نکنم چون عموش پلیسه نیروی انتظامی منم دوران سخت و زندگیم وقتی بود که سرباز نیروی ...

میکشی خودتو بیرون یا بیام بکشمت بیرون 😂😂😂 وقتی با هیچی جیزش کنار نمیای الان خودتو درگیره. کیو چی کردی