2777
2789
عنوان

ازدواج سنتی

| مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 62 پست

واخب چه اصراری داری با همچین خانواده بسته و گیر و اعصاب خوردنی وصلت کنی. خیلی خشکه مقدس و تعطیلن اینا 

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون

مرسی بابت نظر همگی

منم هم تعجب کردم برای چی انقد زود میگن بابت عقد

و کلا باهامون از نظر فرهنگی فرق دارن

بیخیال شدم مرسی بابت توضیحات و راهنماییتون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به هیچ وجه این کارو نکنید حتی اگر شک دارید 

اول اینکه عقد نیاز به پیش زمینه اشنایی نداره نمیشه بدون اشنایی عقد کرد و نیاز به تفاهم دونفره داره 

دوم اینکه بچه واقعا مسئولیت سنگینی هست از لحاظ مالی توجه و زمان روحی و روانی باید شرایط مطلوبی داشته باشین بنظر میاد اون خانوم نمیتونه از مادر شدن بگذره شما هم شک دارید که خب حق دارید هر کدوم از این موارد اگه نباشه به بچه اسیب زیادی میزنه که والدین شاید هیچوقت متوجه نشن بنابراین اگه میشه سعی کنید در این صورت به تفاهم برسید در غیر این صورت نظر من اینه که واقعا نمیشه کاریش کرد 

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡                                         ‌ ‌   کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀                                                                           آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨