2777
2789

بچم یازده ماهشه یه بچه ۹ ساله هم دارم

خونم همیشه بهم ریختست

تمام زمانم درحال بشور بسابم

حسرت یه حمام دلنشین یا ۵ دقیقه وقت برا خودم رو دارم

هرچی تمیز میکنم اصلا انگار نه انگار 

دختر بزرگم باید فیلم میگرفت برا مدرسه که نیمرو درست کنه گازم تمیز نبود کوچیکه مگه گذاشت اشپزخونه را تمیز کنم

یا چسبیده به پام یا دائم نق میزنه

یه لحظه نمیشه ازش چشم بردارم میره رو مبل یا تخت یوقت میفته

تا میخابه یه دسشویی برم ی چیزی بپزم دوباره بیداره

شما هام اینجورید یا من انقد درمونده شدم

هیچکسی را ندارم بچه را بزارم‌پیشش

همسرمم سر کاره وقتیم میاد خونه از خستگی بیهوش میشه

این حجم از آشفتگی طبیعیه

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا حال روز من رو توصیف کرده. خونه رو تمیز میکنم تا شب دوباره همون وضعیت قبلی. خودم کلفت شدم. و حالا علاوه بر اینا جیغ و داد هم هست خونم خیلی سر و صدا هست بچه هام فقط دعوا میکنند یهویی مثل اسب می دوند دنبال هم. خیلی حرف می زنند. اجازه نمیدن کمی تنها باسم. الحمد الله مدرسه ها باز شد تابستون به خدا میخواستم برم پیش روانپزشک از بس که سر و صدا افتاده بود تو سرم

خونه من بازار شامه

نآهار ندارم

غذا برا نی نی درست کنم

ظهر برم مدرسه دنبال بچم

کلی لباس رو بند باید جمع کنم تا کنم

کلی لباس در حال شستشوعه باید پهن کنم.

ی کوه لباس تا نشده دارم

جارو بکشم

حمام برم

ارایشگاه برم

کلی ملافه رختخواب باید بشورم

خونه گردگیری میخاد همه جارو خاک گرفته

اشپزخونه ترکیده

یه بچه دائم داره غر میزنه و بهم اویزونه

وای....

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

خونه ماهم جنگ وجداله

من بچم 6 ماهشه

مامانم صبحا نگه میداره من میام سرکار تا ظهر

ظهر مامانم میره من تا شب باهاش درگیرم

فقط گریه میکنه میگه منو بغل کن 1 دیقه نمیشه بزارم زمین

مامانم هم میگه من دوست دارم تو کارات کمکت کنم صبح تا ظهر یکم خونه ات رو مرتب کنم اما بچه ات نمیزاره تکون بخورم

کسی توخونه نداری کمکت کنه خواهری خواهرشوهری جاری یامادرشوهر

نه هیچکس

از خانواده خودم دورم

خانواده همسرمم مادرشوهرم مسنه نمیتونه

نآهار ندارمغذا برا نی نی درست کنمظهر برم مدرسه دنبال بچمکلی لباس رو بند باید جمع کنم تا کنمکلی لباس ...

منم تو این شرایطم 

حالا وسط این هیری بیری شوهرم مهمون راه دور دعوت کرده

منم اعصابم خرد شد گفتم نه دست ب خونه میزنم نه غذا میپزم

خودت میدونی ومهمون هات

سلام عزیزم اره طبیعیه نگران نباش وضع همه مون همینه ،میگذره چشم به هم‌بزنی ،اینا برات خاطره میشه ،من دخترام ساعت ۷ورب میرن مدرسه ،کوچیکه رو باید ۱۱ونیم بردارم بزرگه رو ۲ونیم  نوزادمم صبح تا شب شیر میخواد یا غر میزنه بدقلقی میکنه ،هنر کنم وقتی میخوابه بتونم یه لقمه غذا درست کنم از گرسنگی تلف نشیم 😁😁

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
دقیقا حال روز من رو توصیف کرده. خونه رو تمیز میکنم تا شب دوباره همون وضعیت قبلی. خودم کلفت شدم. و حا ...

والا ۲۴ ساعت کمه یعنی ۱۲ میخابن تا دو جمع میکنم جنازه میفتم تو رختخواب ۶ و نیم هم بیدار میشم کمبود خواب داره روانیم‌میکنه

نآهار ندارمغذا برا نی نی درست کنمظهر برم مدرسه دنبال بچمکلی لباس رو بند باید جمع کنم تا کنمکلی لباس ...

حالا خداتو شکر کن کارنمیکنی 

من حالا تازه جا ب جا شدم خونم روال نیفتاده 

صبح تا ظهرم سرکارم

دیگه جونی واسم نمیمونه

همین دیگه رفتی جای دوری شوهر کردی حالا هم بایدتاوانشوبدی

ممنون همدلی خوبی بود

گره از کارم باز کردی