2777
2789
عنوان

خانمایی که بچه کوچیک دارید بیاید کلافه شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 34 پست
سلام عزیزم اره طبیعیه نگران نباش وضع همه مون همینه ،میگذره چشم به هم‌بزنی ،اینا برات خاطره میشه ،من ...

خداقوت بهت

حرفات به دل نشست😘🥰

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طبیعیه بچه کوچیک سخته .مادر همینه از دختر بزرگت که نه سالشه بخواه که یه کم کمکت کنه تو بچه داری

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏

بچه هام‌میخوابیدن هود روشن میکردم از قبل خواب ک با سرو صدا بیدار نشن

تو کالسکه میزاشتم کنارن عروسک پر میکردم غذا میپختم‌ظرف میشستم

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بی نظمی و بهم ریختکی خونه اعصاب منو خراب میکنه.

شما نبایذ بزاری همه چی روی هم تلنبار بشه و ی دفعه ایت لیست بالا و بلند رو داشته باشی.

ماهی یکبار کمکی بگیر (نگو خوشم نمیاد و سراغ ندارم

و شوهرم نمیزاره😅) بلاخره بگردی یک خوبش پیدا نیشه

هم اون نون میبره سر سفره هم شما زندکی نظم میگیره.

میمونه کارهای روتین خونه ک اونارو هم باید براش روژ در نظر بگیری

مثلا فقط دوشنبه لباس شستن و تا کردن پ حمع کردن

💕