2777
2789

نامزدم یه پسر مستقل هس بدون هیچ حمایتی حتی هزارتمن خونه از خودش داره ماشین داره شغلش فقط یع معامله هس اللن خونش داده رهن ک باید از رهن باید در بیاره عروسی بگیره این یکی دوم ب من روز اول گفت من دس تنهام چند تا وسایل بزرگ تو بخر گفتم باشه وامم میگیرم میخرم اللان من دوتا فرش سرویس خواب مبل لباس شویی رو. قبول کردم میگه پرده هم تو بخر میگم من دیگه نمیخرم چون باید در کمد دیواری هامم بگیره عروسی هم خودش باید بگیره هیچ کسی هم حمایتش نمیکنه من موندم چیکار کنم میگه پرده هم تو بخر 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه یه پرده چقدر میشه که راجع بهش بحث میکنید آخه 

روی جهیزیت بخر قراره برای خونه خودت بخری خونه آدم غریبه که نیست

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"

پس خانواده پسره کجان؟یکم‌ کمکش کن خب

دوست عزیز نظرت را برای خودت نگه دار🌸فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨