2777
2789
بقران بگی هزارتمن

خانواده خودت چی

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که برخلاف همه دوستان میگم پسری که سر یه پرده که قیمتی هم نداره بحث میکنه بدرد نمیخوره. فردا ببین ...

اشتباه میکنی عزیزم 

الحمدالله میگه پسره خونه و ماشین و شغل خوب داره نصف جهیزیه رو‌گرفته عروسی هم‌میگیره 

حالا عروس یه پرده هم بگیره چیزی نمیشه که

خب ابجی بقران من عقدم تو مهظر مهریه ام 14تا بقران واسه عقدم فقط یه حلقه خریدن هیچی طلا نخرید هیچ منا ...

محضر

دوست عزیز نظرت را برای خودت نگه دار🌸فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

فقط همین چند قلم تو بخری عجب👨🏻‍🦯👨🏻‍🦯

برا کدوم شهری؟

ما صفر تا صد دختر می‌بره چند دست چند دست ظروف پذیرایی مهمان انواع لوازم برقی یعنی تا مرکبات گیری و تخم مرغ پز و .....

پرده مبل و..... یعنی به خونه کامل کامل کامل 

داماد فقط باید خونه تهیه کنه که گاهی میرم مستأجری و عروسی بگیره نهایت به شیر بها بده توافقی یه یخچال یا مبل بخره اونم بعضیا نمیگیرند

بخدا آدم خندش میگیره اینهمه پوئن مثبت و همه چی اوکی سر پرده دارید بحث میکنید ولو اینکه جهازیه با دخت ...

خب ابجی بقران من عقدم تو مهظر مهریه ام 14تا بقران واسه عقدم فقط یه حلقه خریدن هیچی طلا نخرید هیچ مناسبتی هم نخرید حالا هم میگه سرویس میخرم باید زنجیر بخری من بابام نزدیک ب 500ملیون فقط طلا واسم خریده 

خب ابجی بقران من عقدم تو مهظر مهریه ام 14تا بقران واسه عقدم فقط یه حلقه خریدن هیچی طلا نخرید هیچ منا ...

بابات طلا رو برا تو خریده نه زندگیت ،خونه ماشین درامد خوب و وسایل زندگی مهمن گلم نه طلایی نه پدرتون برات تهیه کرده چون اون طلاها جز داراییته و بعید میدونم با این خلق و خوت یه گرم ازشون برا زندگیت هزینه کنی ازشون پس ربطی به همسرت نداره

خانواده من فقط بخدا 500ملیون طلا واسه من خریدن

پرده زیاد گرون نمیشه ارزش ندارد بخوای خودتون اذیت کنید دعوا و... باشه دم عروسی نهایت بشه ۲۰تا ۴۰تومن اگه دستت واقعا خالیه میتونی بری پارچه بخری بدی برات بدوزن

بخر دیگه یه پرده مگه چیه 

عروسی هم که با خودشه خودش میشه کلی خرج 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

اشتباه میکنی عزیزم الحمدالله میگه پسره خونه و ماشین و شغل خوب داره نصف جهیزیه رو‌گرفته عروسی هم‌میگی ...

ان شاالله که اسی خوشبخت بشه وان شاالله که حق با شماست.ولی ببین همین ادم ها فردا منت همه چی رو میزارن. خانواده ایی هم که تا الان نبوده فردا میشه عزیزتر از جون. 

مردهای قدرشناس به تعداد انگشت های دست هم نمیرسه

درضمن لذت بردم از اینکه  شما اینقد زیبا و مودبانه جوابمو دادین

ی پرده قیمت مناسب بخر بابا تمومش کن ارزش بحث نداره

طرف خونه و ماشین داره

صد هیچ جلویین

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.