2777
2789
عنوان

دیروز فهمیدم مامانم سرطان داره

4923 بازدید | 149 پست

دنیا برام به آخر رسیده:)

حتی گریه کردنم هیچ کمکی نمیتونه بهم بکنه

فقط هر روز دعا میکنم بمیرم ولی نرسه روزی که ببینم حال مامانم بدتر از این شده:)

نامزد کرده بودم قرار بود بعد ماه صفر عقد کنیم ولی دیگه حوصله حضور اونم تو زندگیم ندارم:)))

موندم چطوری بهش بگم بره:)

کاش خدا بشنون صدامو:))

تیکر بارداری نیست✨🥲 دانشجوی داروسازی هستم هر سوالی دارید میتونید بپرسید❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو مراحل اولیه فهمیدین؟ یا نه

تو چطور این همـه جریان داری در من...؟!🪽✨️.         دختری از دل ایران زمین 🪽✨️.                                       شاعری گم نام در میان غزل های مولانا.                             تو شمس منی من خورشید پرستم🫀☀️.                         عاشق شعر های بانو فروغ✨️🕯                                   دلبسته صادق هدایت و دوستان🥲                                    عاشق کتاب ، صدای یار و موسیقی🪽                                       

سلام سرطان الان بیشترش درمان داره

دوم عقد کنید حتما. روحیه برلی مادرت بهترین جیزه

در ضمن اگر مادرت موقع دنیا اومدن عقیقه نشده براش حتما یه گوسفند عقیقه کنید و بدین به نیلزمند.

سرطان خون سن بالا معمولا خوب میشن.

دکتر سحر توکلی بیمارستان شریعتی عالین 

خوب میشه از طرف کسی ک عزیزترین شخص زندگیش درگیر بود 🥺🥺🥺 فقط ناامید نشو

فقط 22 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

چرا خودتو میبازی؟چرا میخوای زندگیتو از هم بپاشونی؟مگه دنیا به آخر رسیده؟مامانت خوب میشه خیلیم خوب میشه مطمئن باش قوی باش اصلا کم نیار دختر روحیه مامانتم بد میشه اگر ناراحت باشی

🫶🏻

عزیزِ من، برخی آدم‌ها هستند که اندوه‌های بزرگی هم دارند اما هنوز زندگی می‌کنند و لبخند می‌زنند. اندوه تو تا چه حد بزرگ است که حتی لبخند هم نمی‌زنی؟

سرطان چی؟دکترش چی گفته

سرطان خون

اول فکر میکردیم بخاطر قنده که کلیش از کار افتاده بعد فهمیدیم سرطان خونه

نمونه برداری از مغز استخوان گرفته بودن

تیکر بارداری نیست✨🥲 دانشجوی داروسازی هستم هر سوالی دارید میتونید بپرسید❤️