2777
2789
عنوان

دیروز فهمیدم مامانم سرطان داره

| مشاهده متن کامل بحث + 4923 بازدید | 149 پست

عزیزم امیدوارم حال مادرتون خوب بشه نگران نباشید 

ولی کسی که دوست داره و دوسش داری رو از دست نده صبوری کن بعدا دردت میشه دوتا وقتی کسی که دوست داره رو میخوای پس بزنی بعدا میفهمی خیلی اشتباه کردی

ادم به یک تکیه گاه جدای از خانواده نیاز داره

فقط 47 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاشکی میشدیم ما دور از هَمه🍁🧡|باردار نیستم تیکت برای مورد دیگه ای هست|

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرطان خوناول فکر میکردیم بخاطر قنده که کلیش از کار افتاده بعد فهمیدیم سرطان خونهنمونه برداری از مغز ...

اسی من هم سرطان خون دارم الان هم سر پا هستم زندگیم و میکنم چقدر سخت میگیری اولش هست سخته قابل هضم نیست ولی بعد از مدتی همه چی روال عادی خودش و طی می‌کنه الکی داری گریه می‌کنی 

اسی من هم سرطان خون دارم الان هم سر پا هستم زندگیم و میکنم چقدر سخت میگیری اولش هست سخته قابل هضم نی ...

سلام عزیزم انشاالله خوب بشی.

از کجا فهمیدی سرطان داری؟

توی آزمایش خونت چی بالا و پایین بود که فهمیدی؟

محتاج صلوات شمام(لطفا منو یک صلوات مهمون کنید)❤
سلام عزیزم انشاالله خوب بشی.از کجا فهمیدی سرطان داری؟توی آزمایش خونت چی بالا و پایین بود که فهمیدی؟

کمر درد شدید داشتم رفتم دکتر ام ار ای انجام دادم بعد معلوم شد یه توده هست سه بار جراحی کردم که دوبار برگشت بعد هم شیمی درمانی و پیوند مغز استخوان انجام دادم الان هم دارو مصرف میکنم برای من بدخیم هست و از نوع ام ام هست 

کمر درد شدید داشتم رفتم دکتر ام ار ای انجام دادم بعد معلوم شد یه توده هست سه بار جراحی کردم که دوبار ...

سلام عزیزم ان شاءالله خیلی زود حالت کامل خوب بشه

مامانم مرخص شد

سرطانش مزمنه 

شیمی درمانی نمیشه ولی آمپول تزریق میشه 

تیکر بارداری نیست✨🥲 دانشجوی داروسازی هستم هر سوالی دارید میتونید بپرسید❤️

عزیزم امیدوارم حال مادرتون خوب بشه نگران نباشید ولی کسی که دوست داره و دوسش داری رو از دست نده صبوری ...

سلام عزیزم ممنونم

قرار شد حال مامانم بهتر شد عقد کنیم

از روبروی ضریح امام رضا برات پیام میدم امیدوارم مامانت خیلی سریع شفا بگیره💕

سلام قشنگم خیلی ازت ممنونم ❤️‍🩹

وای خدا،این چه بلایی بود😔با تمام وجودم از خدا میخوام که مامانتو ۱۲۰ سال واستون نگهداره

هم خودتون هم مامان مدام اکر یا قوی و یا قائم بگید

ذکر یا باقی زیاد بگید

این ذکرها برای طول عمر هست

خدا انشالله سلامتی و عمر طولانی بهشون عطا کنه

بیخیال حرفایی که تو دلم جامونده.....
وای خدا،این چه بلایی بود😔با تمام وجودم از خدا میخوام که مامانتو ۱۲۰ سال واستون نگهدارههم خودتون هم ...

چشم ممنون 

سلام عزیزم ان شاءالله خیلی زود حالت کامل خوب بشهمامانم مرخص شدسرطانش مزمنه شیمی درمانی نمیشه ولی آمپ ...

خدا رو شکر خبرت خوشحالم کرد ان شالله همیشه سالم باشه فقط این و یادت نره ناراحتی برای مامانت سم هست سایه اش مستدام باشه 

سلام عزیزم.  امیدورام که به حق آقا امام حسین حال مادرتون کاملا خوب بشه . بهش روحیه بدید . یکی از اقوام  من سرطان  از نوع بدخیم گرفت و حالش خیلی بد بود ولی درمان شد . حتی توی اقوام سرطان خون هم داشتیم که درمان شدن اونم شاید ۳۰ سال پیش که زیاد سرطان درمان نداشت . الان سرطان چیزی نیست که بگی درمان نمیشه مگه اینکه دیگه واقعا کار از کار گذشته باشه . فقط پبش دکتر های خیلی خوب ببرید . 

راستی گلم دختر عموتون که قرار بود برید خاستگاریش برای برادرتون دانشگاه چه رشته ای قبول شد ؟

سلام عزیزم. امیدورام که به حق آقا امام حسین حال مادرتون کاملا خوب بشه . بهش روحیه بدید . یکی از اقو ...

سلام عزیزم ممنونم 

ی روزایی بهتره حالش ولی ی روزایی هم شدیداً حالش بد میشه

پزشکی قبول شد

سلام عزیزم ممنونم ی روزایی بهتره حالش ولی ی روزایی هم شدیداً حالش بد میشهپزشکی قبول شد

همون فامیل ما هم الان با اینکه تقریبا ۷ ماه از درمانش میگذره هنوز همینطوره یه روزایی حالش بده یه روزایی خوب . امیدوارم مادر شما هر چه زودتر سلامتیش رو به دست بیاره 

به سلامتی . انشاالله موفق باشه 

همون فامیل ما هم الان با اینکه تقریبا ۷ ماه از درمانش میگذره هنوز همینطوره یه روزایی حالش بده یه روز ...

دقیقا مادر منم همینه 

فداتشم