2777
2789

میخواست برام شلوار بگیره پیدا نکرد انگار 

پدر شوهرم برام پول زد 

و هم تبریک گفتن 

خانواده خودم به تبریک خشک خالی هم نگفتن حتی

کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا حفظ شون کنه خوشحال شدم از حس خوبتون

مرسی عزیزم 

هرچی برای دخترشون بمیرم برا منم 

خیلی خوبن فقط به عیب دارن که انشالله اونم درست بشه

کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم 

ایناکه مهم نیست منم هیچ کس کاری برام نکردفقط بابام پیام دادخوشحال شدم

اینقدرمشکلاتم زیاده افسردگی گرفتم توخونه تنهام هرروز🥺

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

همسرت داده بهش ،برات زدنمردا خیلی زذنگو مرموز هستن خیلی

همسرم خارجه اصلا ایران نیس

در کل خانواده خوبی هستن

حالا هرکس خلق خوب بد هم داره

همسرت داده بهش ،برات زدنمردا خیلی زذنگو مرموز هستن خیلی

حالاهرکی بالاخره مهم بوده

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

مگه فقط به دختر مجردا کادو نمیدن😊؟

من هنوز عقدم 

دختر خودشون ده ساله متاهله

حالا میدن دیگ

فدای سرت عزیزم.هیچ کس جز خودت مهم نباشه براتمن بهت میگم روز دختر بر تو گل دختر مبارک😍منم تبریک انچن ...

آره ولی خانواده خودم کلا بی اهمیت هستم براشون

مرسی عشقم روز تو هم مبارک بهترین قلب دنیا داری

ایناکه مهم نیست منم هیچ کس کاری برام نکردفقط بابام پیام دادخوشحال شدماینقدرمشکلاتم زیاده افسردگی گرف ...

بابام اهمیت نمی‌ده اصلا 

خب یکم برو بیرون پیاده روی باشگاه کتابخونه