2777
2789
عنوان

دانشگاهههه قبول شدممم بیاید تجربه بگیددد

| مشاهده متن کامل بحث + 767 بازدید | 66 پست
چراحرف نزنیم؟

جنبه ندارن درحد سلام تمام

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

آفرین بهت.مبارک باشه.ایشلاا موفقیت های بیشتر در مقاطع بالاتر .تنها راهنمایی که من میتونم بهت بکنم اینکه کلا درس های ترم جمع نکن واسه اخر ترم‌.خیلی فشار میاد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دانشگاهی ک من میخاستم و قبول شدم دانشکده دخترونه اش با پسرونه جداعه الحمدالله و همین باعث میشه از حا ...

وای خیلی خوبه 

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

آفرین بهت.مبارک باشه.ایشلاا موفقیت های بیشتر در مقاطع بالاتر .تنها راهنمایی که من میتونم بهت بکنم ای ...

برای اینکه بتونم زودتر وارد بازار کار بشم و اینا کلا پیشنهادی نداری؟

مبارک باشه گل❤️✨

خب توصیم اینه که هر روز درس بخون حتی کمم شده وقت بذار که آخرم ترم راحت باشی😁😂

که جهان رنـج بزرگیست؛ نگارا تو بخـند🌱✨•اگه به همچی احترام ميذاری و خط فکری مشخصی نداری و به مثال خودتون به (هر گرايشی🤡 جوک سال😂) احترام ميذاری و از همچين چيز کثيف و غير علمی که مشخصه‌ی اختلال و بیماری و اسمشو گذاشتی عشق🤡 دفاع ميکنی لطفاً نه پيامامو بخون نه ريپ بزن، اندازه موهای سرتم چند سال تحقیق کردم اونموقع که تو تو قنداق بودی، آره بچه جون، پس با من یکی بحث نکن که اطلاعاتم از خیلیاتون بالاتره، چون در سطح هم نيستيم منم اذيت ميشم وقتی مغز کم عقل ميبينم که هرچی به خوردش ميدن قبول ميکنه، خدا اون مغزو بهت داده ازش استفاده کنی، نه اينکه بذاری خاک بخوره، در نهايت دنبال حاشيه نباشيد✨

سلام باتوجه به امضاتون شما از رشته میکروبیولوژی هم چیزی میدونید

حقیقتا فقط ی ترم پاسش کردم و بسیار کمر شکن بود پر اصطلاح و... من به نظرم جزو رشته های خیلی سنگینه اگه لیسانس میخواید بمونید انتخابش کنید چون بازار کار بهتری داره ولی اگه میخواید ادامه بدید ژنتیک بهتره

اسی مبارکه من مدیریت مالی و میکروبیولوژی آوردم .باید یکی رو انتخاب کنمموندم

میکرو برای خارج میگن کارای داره تو ایران بازار کارس محدوده انگار

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد