2777
2789
عنوان

دانشگاهههه قبول شدممم بیاید تجربه بگیددد

| مشاهده متن کامل بحث + 767 بازدید | 66 پست
مبارک باشه گل❤️✨خب توصیم اینه که هر روز درس بخون حتی کمم شده وقت بذار که آخرم ترم راحت باشی😁😂

😂 مثل اینکه همه از اینکه درسا رو گذاشتن واسه آخر ترم زخم خوردن چشممم حتما میخونمم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به دانشگاه و اون رشته داره خباگه میخای بگو من خودم خیلی تحقیق کردم شاید بدونم

خیلی ممنونم اگه بتونی کمک کنی

دانشگاه آزاد تبریز رشته مهندسی پزشکی 

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

وارد حاشیه نشو وارد حاشیه نشو وارد حاشیه نشو  وارد حاشیه نشو وارد حاشیه نشو وارد حاشیه نشو وارد حاشیه نشو  وارد حاشیه نشو وارد حاشیه نشو وارد حاشیه نشو وارد حاشیه نشو  وارد حاشیه نشو 

https://t.me/OffShirley

حقیقتا فقط ی ترم پاسش کردم و بسیار کمر شکن بود پر اصطلاح و... من به نظرم جزو رشته های خیلی سنگینه اگ ...

یعنی انقدر سخته؟ 

بازارکارش چطورع؟ 

راستش منم مدیریت مالی و میکرو اوردم 

نمیدونم چیکاررکنم

اکثرا میگن مالی 

الهی شکر بابت همچی 🎀💗🌸درخواست دوستی ندین❌️❌️

دوتاشم ازاد نمیدونم چیکار کنم

با توجه به شرایطت و روحیه ات و بازار کار انتخاب کن خودت دلت بیشتر با کدومه؟

من همه میگفتن روان نزن بازار کار نداره اما خودم مطمعن بودم ک توش موفق میشم

وارد حاشیه نشو وارد حاشیه نشو وارد حاشیه نشو وارد حاشیه نشو وارد حاشیه نشو وارد حاشیه نشو وارد حاشی ...

😂 حاشیه يعني چیا دقیقا؟ 

اخه من اصن ادم حاشیه داری نیستم کلا

با توجه به شرایطت و روحیه ات و بازار کار انتخاب کن خودت دلت بیشتر با کدومه؟من همه میگفتن روان نزن با ...

من خودم تجربی بودم مسلما میکرو بهم نزدیکتره ..

ولی ی عده انقدر گفتن سخته و بازار کار نداره که از چشمم تاحدودی افتاده .

من هدفم پیرا بود که نشد 

حالا حداقل یچیزی برم که اینده دار باشه 

موندم واقعا 

از طرفی اطرافیان بگن از تجربی رفت مالی

الهی شکر بابت همچی 🎀💗🌸درخواست دوستی ندین❌️❌️

😂 مثل اینکه همه از اینکه درسا رو گذاشتن واسه آخر ترم زخم خوردن چشممم حتما میخونمم

آره من یه ترم این بلا سرم اومد تازه خونده بودم ولی نه هر روز، بازم سخت گذشت💀😂 ولی تو هر روز بخون به حرف هیچکسم گوش نکن😁😂

که جهان رنـج بزرگیست؛ نگارا تو بخـند🌱✨•اگه به همچی احترام ميذاری و خط فکری مشخصی نداری و به مثال خودتون به (هر گرايشی🤡 جوک سال😂) احترام ميذاری و از همچين چيز کثيف و غير علمی که مشخصه‌ی اختلال و بیماری و اسمشو گذاشتی عشق🤡 دفاع ميکنی لطفاً نه پيامامو بخون نه ريپ بزن، اندازه موهای سرتم چند سال تحقیق کردم اونموقع که تو تو قنداق بودی، آره بچه جون، پس با من یکی بحث نکن که اطلاعاتم از خیلیاتون بالاتره، چون در سطح هم نيستيم منم اذيت ميشم وقتی مغز کم عقل ميبينم که هرچی به خوردش ميدن قبول ميکنه، خدا اون مغزو بهت داده ازش استفاده کنی، نه اينکه بذاری خاک بخوره، در نهايت دنبال حاشيه نباشيد✨

مهندسی پزشکی رو دقیق نمیدونم اما قطعا بالای 15 الی 17 میلیون هست ترمی

میدونی از کجا میتونم بفهمم شهریه دانشگاه رو

سایت چیزی

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

😂 حاشیه يعني چیا دقیقا؟ اخه من اصن ادم حاشیه داری نیستم کلا

یعنی غیبت نکن

وارد دعوا ها و رل بازی اینا نشو

اعتماد نکن و اگه از کسی خوشت اومد به سنگ بگو اما به همکلاسیت نه!

تاکید می‌کنم به هیشکییییی نگووووو

چون به یه نفر بگی همه میفهمن

https://t.me/OffShirley