2777
2789

سلام به همگی ماه پر از خرجی رو پشت سر گذاشتم

۱۳میلیون برنج خریدم

۵۵۰۰ تومان گردو گرفتم

۷۵۰تومان رب خریدم از دوستم

۲میلیون هزینه سبزی قرمه و کرفس کردم

۲میلیون هزینه کردم برا ترشی و شور و خیارشور و سالاد زمستونی

۱میلیون زعفرون گرفتم

مرغ و گوشت خریدم

۱میلیون عسل خریدم

بامیه گرفتم سرخ کردم

لوبیا واسه لوبیا پلو گرفتم با آب گوجه پختم گداشتم فریزر

پنیر پیتزا دو کیلو گرفتم ۲۰۰گرم ۲۰۰گرم کردم گذاشتم فریزر

۱۵۰۰شیره انگور گرفتم

۴میلیون حبوبات خریدم

لباس پاییزی بچه ها رو خریدم.

مرغ و گوشت گرفتم

۱۷۰۰ پول کلاس زبان بچه ها رو دادم

۱۴۰۰ پول کلاس کشتی شونو دادم

۳۰۰تومان تخمه گرفتم گذاشتم واسه مهمون

یه بسته شکلات کاکائویی و یک کیلو شکلات گرفتم واسه مهمون

نیم کیلو لواشک گرفتم

کشمش خریدم

آلو خورشتی گرفتم

کره محلی گرفتم بسته بندی کردم گذاشتم فریزر.

زرشک گرفتم.

شوینده گرفتم

خدارو شکر این ماه تموم شد.

کلی مواد ذخیره کردم.

همه چیز دارم این ماه رو میخوام با حداقل ممکن بگذرونم.

خدا به همه برکت بده.

هرچه کنی بخود کنی گرهمه نیک و بد کنی

سلااام به همه عزیزای دل ♥️

اولین روز ابان رو بهتون تبریک میگم و امیدوارم تمامی روزهامون مبارک و پر خیر باشه (هر لحظه از زندگیمون هدیه ای زیبا از طرف خدای مهربانمون هست خدایا شکرت برای سلامتی که این ماه داشتم و درامدم صرف پس انداز و پر کردن یخچال و دل خوش شد)

خب اول از ورودی هام میگم 🤩بعد میرم سراغ خرج هام

۱۶۶۰۰حقوق ثابت

۱۴۵۰۰حقوق سر برجی

۷۲۰۰درامد روزشمار

۶۰۰یارانه

۴۰،۰۰۰واام برداشتم

خدایا برای برکت و رزق فراوانت شکر 💫🪐

۲۰تومن قرعه کشی 

۱۱۵۰قسط شهر فرش(دستگاه تصویه و فرش خریدم)

۴تومن قسط وام ویپاد

۸۰۰تومن قسط وام ملی (از ماه بعد ۴تومن میشه)

۲۰تومن چک(متریال برای کار )

۱۱۰۰شارژساختمون 

۵۶۰۰هزینه ناخن و رنگ مو و لوازم ارایشی

خرج خونه رو مدیریت نکردم🙃ولی از این ماه خیلی محکم قرار مدیریت کنم

من به این باور رسیدم که قناعت و درست خرج کردن پولها باعث افزایش رزق میشه تمرکز میره روی خاسته (خساست و اذیت کردن و خرج نکردن نه اون یعنی کمبودولی درست و بجا خرج کردن و قدر برکت دونستن رزق بیشتری میاره🥰😍)

این ماه قرار یه باکس درست کنم داخل ویپاد و برای خرید مبل و سفر به کربلا پس انداز کنم🤩♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان من ارشد دارم و چن سال پیش استخدام سدم و بخاطر پیرم استعفا دادم

الان پسرم ۶سالشه و میره پیش

دخترم ۱۸ ماه

تازه جابجا شدیم و بخاطر شغل همسرم منطقه ۲تهران هستیم

گفتم ک دوتاچرخ دارم و دوره نازک دوز گذروندم

حالا همسرم میگه دوره هات برو تا دخترمون بزرگ میشه 

ولی م ۶ سال خونه ام و خسته شدم

خونمون ۵۰متری و یک خاب

خونه قبلی دو خاب بود و من جرخام اتاق پسرم گذاشته بودم

انوز اینجا چرخام نیاوردم در حال تمیزکاری پسرم همش میگه اینجا اتاق منه

حالا بنظرتون چکار کنم 

سلام عزیزان وقتتون بخیر.امیدوارم حال همگیتون عالی باشه و روزای خوبی رو سپری کنید.نمیدونم‌چالشا هنوز هست یا نه تاپیکو خیلی وقته که نخوندم.من طبق روال خودم پیش میرم و هروقت بتونم و پول داشته باشم اگه از طلایی خوشم بیاد میخرم.هدفمم ایندفعه برای خرید گردنبند تیفانی ست دستبندی که خریدم بود.دیشب اومدیم خونه دیگمون و با مامانم رفتیم سمت طلافروشی.هدفم مشخص بود و مغازه ام میشناختم اما باز گفتم بزار بگردم ببینم چیزی شاید بیشتر از اون چشممو گرفت.که اتفاقا دیدم طلافروشم یه نیم ست جدید اورده که انگشترش خیلی نظرمو‌جلب کرد.خلاصه موندم بین دوتا طلایی که دوتاشونو‌میخواستم.اول رفتم گردنبندو خریدم شد ۶گرمو۹۰۰ با اجرتو سود ۱۲یا ۱۲.۵درصد.شد قیمتش ۸۴تومن یا ۸۳وخورده ای. بعد رفتم سراغ انگشتر اونم ۵گرمو ۵۰۰بود فکر کنم که سودو اجرتش ۱۵٪بود.اینم شد ۶۸تومن.اصلا اصلا قرار بر خرید انگشتر نبود پول منم ۱۱۰تومن بود اما من حدود ۱۵۰و خورده ای خرید کردم که بقیشو از پولای دیگه برداشتم تا ماه بعد برگردونم.حالا پول اینا از کجا اومد من شاغلم ماه پیش نتونستم تبدیل کنم دیگه این ماه رسیدم بیام و برم خرید.عکسشو جهت انگیزه براتون میزارم.بیشترو بهترش سهم شما عزیزان💕💕

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
خیلی قشنگه عزیزم به دل خوش استفاده کنی ان شاا...

ممنونم عزیزم.بیشترش سهم شما💕💕

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
سلااام به همه عزیزای دل ♥️اولین روز ابان رو بهتون تبریک میگم و امیدوارم تمامی روزهامون مبارک و پر خی ...

عزیزم چقدر عالی فقط میتونم بپرسم درآمد روز شمارتون چیه!؟؟

ما را به جبر هم که شده سربه‌راه کن  خیری ندیده‌ایم از این اختیارها

سلام عزیزان وقتتون بخیر.امیدوارم حال همگیتون عالی باشه و روزای خوبی رو سپری کنید.نمیدونم‌چالشا هنوز ...

عزیزم چقدررررر انگشترت خوشگله

مبارکت باشه😍😍😍😍

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
عزیزم چقدررررر انگشترت خوشگلهمبارکت باشه😍😍😍😍

ممنون عزیزم.💕💕

میشه یکی کمکم کنه

من اشتباهی دستم خورد از ویپاد خروج زدم حالا هر چی مراحل رو میرم برمیگرده خونه اول

فیلم هم گرفتم و رمز جدید

ولی نمی‌دونم چرا نمیره داخل صفحه م

افوض امری الی الله...
دوستان من ارشد دارم و چن سال پیش استخدام سدم و بخاطر پیرم استعفا دادمالان پسرم ۶سالشه و میره پیشدختر ...

عزیزم نظر کلی درباره موضوع ندارم ولی روانشناس ها میگن که اگر یک اتاق داره خونه 

اون اتاق باید اتاق خواب پدرو مادر باشه 

دوستان سلام راهنمای کنید همکارا یه قرعه ده ماهه گذاشتن ماهی یه تومن بنظرتون شرکت کنم؟ گفتم ای کاش ماهش کم میکردین گفتن ۲۰ نفر بشیم ماهی دو تا برمی‌داریم... بنظرتون دوتا شرکت کنم یا اصلا شرکت نکنم؟