t_yara مدیر استارتر عضویت: 1403/10/23 تعداد پست: 531 عنوان دانشگاهههه قبول شدممم بیاید تجربه بگیددد 767 بازدید | 66 پست دانشگاه مورد علاقه ام رشته ی مورد علاقه مو قبول شدم🥺🥹😍به عنوان یه ترم اولی برای بهتر درس خوندن و موفق شدن چ توصیه هایی بهم دارید؟ :) 1404/07/20 | 00:39 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بانو_خوشخنده عضویت: 1402/04/14 تعداد پست: 12577 هیچ توصیه خاصی ندارم ، مبارک باشه با پسرا حرف نزن من تجربه ام اینه من که خودم از ترم دوم به بعد حرف نزدم پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚
سیندرلا۲۰۲۱ عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 8411 هیچ توصیه خاصی ندارم ، مبارک باشه با پسرا حرف نزن من تجربه ام اینه من که خودم از ترم دوم به بعد حرف ... چراحرف نزنیم؟
خودواقعیمم عضویت: 1400/12/14 تعداد پست: 10937 ترم اول خیلیا مشروط میشن چون ترم کوتاهه از مدرسه وارد میشی تا چشم بهم بزنی تمومه پس حواست باشه جزوه هاتم سعی کن کامل باشه واسه شب امتحان کارت راحته
t_yara مدیر استارتر عضویت: 1403/10/23 تعداد پست: 531 هیچ توصیه خاصی ندارم ، مبارک باشه با پسرا حرف نزن من تجربه ام اینه من که خودم از ترم دوم به بعد حرف ... دانشگاهی ک من میخاستم و قبول شدم دانشکده دخترونه اش با پسرونه جداعه الحمدالله و همین باعث میشه از حاشیه ها دور باشیم و تمرکزمون روی درس باشهه
سمارجارو عضویت: 1400/03/18 تعداد پست: 13467 هیچ توصیه خاصی ندارم ، مبارک باشه با پسرا حرف نزن من تجربه ام اینه من که خودم از ترم دوم به بعد حرف ... سلام باتوجه به امضاتون شما از رشته میکروبیولوژی هم چیزی میدونید الهی شکر بابت همچی 🎀💗🌸درخواست دوستی ندین❌️❌️
t_yara مدیر استارتر عضویت: 1403/10/23 تعداد پست: 531 ترم اول خیلیا مشروط میشن چون ترم کوتاهه از مدرسه وارد میشی تا چشم بهم بزنی تمومه پس حواست باشه جزوه ... پس باید خر خونی کنم🙂😂میدونییی من جونم واسه این رشته میره و عاشق درس هاشم حتما میخونمم
سمارجارو عضویت: 1400/03/18 تعداد پست: 13467 ترم اول خیلیا مشروط میشن چون ترم کوتاهه از مدرسه وارد میشی تا چشم بهم بزنی تمومه پس حواست باشه جزوه ... واویلا الهی شکر بابت همچی 🎀💗🌸درخواست دوستی ندین❌️❌️