2777
2789

حقیقتش یکی از ارزو های بچگیامه حیف ک نرسیدم بش!

امشب خیلی از سر شوق قبولی گریه کردن

و من بخاطر سیلی که تو گوشم خورد گریه کردم

نمیدونم قرار تا کی سرسخت باشم و افسرده ... دعا کنید برام

اینجا شما فقط یه طرف داستان رو از زبون یک سر ماجرا میشنوید بهتره قضاوت نکنیم زود بلکه فقط کمکی باشیم به همدیگه توی مشکلات :)

پزشکی کل زندگیت نیست شاید خوشبختیت ی جا دیگه اس

فقط 36 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی روز میفهمی ته همه اینا کشکه

فعلازندگی من کشکه راه نجاتم فعلا همینه

اینجا شما فقط یه طرف داستان رو از زبون یک سر ماجرا میشنوید بهتره قضاوت نکنیم زود بلکه فقط کمکی باشیم به همدیگه توی مشکلات :)

هی خانواده میگن خوش بحال فلانی ، الان داره فکر می‌کنه شیرینی چی بده ، خوش بحال اون یکی برا بچه اش استوری گذاشته. انگار ده نفر با چوب دارن منو میزنن 

کسایی که طرز فکرشون تو دوره ی شترا گیر کرده ریپلای نزنن چون اون موقع گوشی نبوده اگه میخوای چیزی بگی سوار شترت شو بیا بهم بگو

پزشکی کل زندگیت نیست شاید خوشبختیت ی جا دیگه اس

هعی ن واقعا دلم خونه 

چی قبول شدی؟بخدا منم ۱ سال تموم از کل تفریحاتم زدم اصلا از زندگیم زدمآخرش مردود شدم سراسری🙂

انتخاب رشته نکردم چون میدونستم هر چی بیارم بزور میفرستنم نمیخواستم بیشتر عذاب بکشم

کاش یه شب تا صبح بری کشیکاشونو از نزدیک ببینی که تا ابد همچین آرزویی نکنی

میدونم سخته ولی بخدا از الان زندگی من هیچی سخت تر نیست

هعی ن واقعا دلم خونه

بخدا منم عین خودتم پشت کنکور نشستم ارزو دارم قبول شم ولی میگم نشدم نشد میرم دنبال ی چیز دیگه کل زندگی درس نیست ی رشته خاص نیست

فقط 36 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱