2777
2789
عنوان

خوشبحال اونایی که پزشکی قبول شدن و امشب از ذوق نمیخوابن

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 39 پست
منم بزور بگن برو پزشکی نمیرم

ب قران منممممممم 

فقط 36 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هی خانواده میگن خوش بحال فلانی ، الان داره فکر می‌کنه شیرینی چی بده ، خوش بحال اون یکی برا بچه اش اس ...

دقیقا دوست صمیمی منم قبول شد

اینجا شما فقط یه طرف داستان رو از زبون یک سر ماجرا میشنوید بهتره قضاوت نکنیم زود بلکه فقط کمکی باشیم به همدیگه توی مشکلات :)

عزیزم ایشالله سال دیگه این موقع خبر قبولیتو میای بهمون میدی . خدا همیشه حواست به هممون هست پس اصلا ن ...

نمیدونم خدا چرا ب من بدبخت نگاه نمیکنه سه ساله

اینجا شما فقط یه طرف داستان رو از زبون یک سر ماجرا میشنوید بهتره قضاوت نکنیم زود بلکه فقط کمکی باشیم به همدیگه توی مشکلات :)

چرا😂

خیلی دوس داشتم پزشکی بیارم بزنم دهن فامیلای چصی چصی چسیمون

ببین من مامام۲۳

قطعا میدونم ک با توجه ک برنامه ای ک واسه ایندم دارم میتونم تا۳۰سالگی ماشین و سبک زندگی مورد علاقمو داشته باشم

ب این هدفا ک فک میکنم میبینم نمی ارزه هفت سال(با لیسانس ب پزشکی چهارسال)از عمرم و بی درامد فقطططط درس بخونم

همه گفتن نَ ولی من کردم😎✌🏻

بخدا منم عین خودتم پشت کنکور نشستم ارزو دارم قبول شم ولی میگم نشدم نشد میرم دنبال ی چیز دیگه کل زندگ ...

موفق باشی

کی زد در گوشت 🥺فداتشم ناراحت نباش دوباره بشین تلاش کن

بابام :)

انتخاب رشته نکردم چون میدونستم هر چی بیارم بزور میفرستنم نمیخواستم بیشتر عذاب بکشم

انتخاب رشته کن ، بعضی وقتا تو انتخاب رشته معجزه میشه 

کسایی که طرز فکرشون تو دوره ی شترا گیر کرده ریپلای نزنن چون اون موقع گوشی نبوده اگه میخوای چیزی بگی سوار شترت شو بیا بهم بگو

اصلا اینجوری نگو عزیزم . مطمن باش بهت نگاه میکنه

امیدوارم روانی شدم دیگه کارم شدع گریع همش