2777
2789
عنوان

شما باشید با چنین آدمی ادامه می دید(خیلی مهم)

| مشاهده متن کامل بحث + 660 بازدید | 37 پست
شما روانشناسی خوندی؟خیلی خیلی دقیق حرف میزنی🥲

نه فدات شم خیلی رفتم تو اینستا راجب خودشیفتگی خوندم خودم چندین سال تو چنین رابطه بودم میفهمم کامل حال روز دوستت بلاهایی سرش اومده حال داغونش ولی پادکست خیلی گوش میکنم بفهمم ایراد کارم تو رابطه کجاست ولی اینم بگم تقریبا والد خودشیفته بچه خودشیفته پرورش میدن یا پدرش یا مادرش  یکی شون خودشیفته بودن بچه ها همشون شدن پیجش میدم الان بهت 

نه فدات شم خیلی رفتم تو اینستا راجب خودشیفتگی خوندم خودم چندین سال تو چنین رابطه بودم میفهمم کامل حا ...

راه نجاتش چیه

چطور میتونه خودشو قانع کنه که جدایی خیلی بهتره

تقریبا هر روز داره عذاب میکشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه وقتی تو چرخه خودشیفته ها میفتی خلاصی ازش خیلی سخته اکثرا با بچه پات میخ میکنن نتونی بری ولی ...

بند بند وجود دوستم از شوهرش متنفره و اینو مطمعنم بهش هیچ علاقه ای نداره 

تمام زندگیش درد ورنجه 

و تمام مدت زندگیش در حال بحث و دعوا بوده

جدیدا میگه عمدا تو راهرو دادو بیداد میکنه که پیش همسایه هاهم بی آبرو بشه زنش چون همسایه ها هواشو دارن

حتی یبار زده بودش همسایه ها حمایتش کردن بره شکایت کنه 

بند بند وجود دوستم از شوهرش متنفره و اینو مطمعنم بهش هیچ علاقه ای نداره تمام زندگیش درد ورنجه و تمام ...

گفتم دوست عزیز فک میکنم چون پدر مادر دوستتون در بچگی خصومت داشتن محیط پرتنشی داشته   الگو نادرست پدر مادر برداشته  بنظر نمیاد قبول کنه جدا بسه الخصوص که ممکن طرد شده باشه دوس ندارن حس طرد شدگی دوباره تجربه کنه از طرف دیگه 

چون الگو ها رفتاری ما در تا سن ده سالگی شکل میگیرن بعد از اون اجرا میشه ممکن در بچگی این رفتارها بین مادر پدرش بوده و اون می‌دیده مادرش مثلاً کوتاه میاد خب این شده بعنوان الگو درست برای پیروی کردنش در مقابل ظلم ممکن بخاطر خودش رنجها زیادی حین طلاق متحمل شده و حرفایی شنیده رفتارهایی دیده که باعث میشه به هر قیمتی  تن بده به زندگی که فقط تایید دیگران داشته باشه روان انسان خیلی پیچیده من نمیتونم مثل ی روانکاو بگم مشکلش کجا کارش دقیقا نمیتونه ترک کنه شوهرش رو بهتره ب ی تراپیست مراجعه کنه اون بهتر می‌تونه از بچگی بشنوه قضاوت کنه عیب کارش کجاست که جدا نمیشه  ولی من این بهت بگم اگر شوهرش خیلی درجه خودشیفتگی اش بالا باشه ممکن طلاق دوستت حتی به ضرر خودش بچه اش بسه چون خودشیفته ها اگر اونجوری مبخوان نشه  نه بشنون و به تصویری ساختن از خودشون که بزرگ فلان این حرفاش تو ذهن خودشون خدشه وارد کنه کینه میکنن اگر اینجوری باشه چون پا بچه وسط هست من میگم فعلا بره تراپیست مراجعه کنه اون بهتر راه چاه نشون میده ضمن اینکه فعلا باید رو پول جمع کردن سرمایه برای اینکه بتونه مستقل بسه چون خانواده نداره تمرکز کنه دنبال مدرک مختلف برای این باشه که بتونه طلاقش بگیره با مهریه واقعا خودشیفته ها آدمها خطرناکی هستن من رابطه ام دوستی بود ازدواج نبود ولی صدماتی دیدم تهدید میشدم بلاهایی سرم اومد تا تونستم با ترسهام کنار بیام جدا شم ولی دوستتون بخاطر بچه اش میترسم بگم خدا نکرده کاری کنه فردا بدتر بسه بنظرم با یکی علمش داره مشورت  کنه من پیشنهادی دکتر محمد مهرگان هست که بصورت آنلاین مشاوره میده و بسیار حرفه ای هستن 

گفتم دوست عزیز فک میکنم چون پدر مادر دوستتون در بچگی خصومت داشتن محیط پرتنشی داشته الگو نادرست پدر ...

همه ی چیزایی که گفتی حق مطلق بود خدا خیرت بده 

معتقدش میکنم بره پیش تراپیست از من کوچکتره ولی داره مشکل قلبی پیدا میکنه

شوهرش سر هر ویزی میخاد زجرش  بده و وقتی موفق نمیشخ به یه روانی وحشتناک تبدیل میشه که ضربه های محکم تری رو وارد میکنه

مثلاهزینه های بچه رو نمیده و ازین قبیل چیزا