2777
2789

دبیر بجا اینکه درس بده درمورد جن و دولت حرف میزنه 😑😭 اخرشم دعوا میشه  اخه معلوم نیست معلمه یا سیاسیه

سر کلاسش چشام سیاهی میره  مغزم سوت میکشه چیکار کنم سر زنگش😑😐💔

باشه دیگه سیسی جان، فهمیدیم همه فن حریفی ؛      ‌👁️👄👁️

خیلی راحت به مدیر یا آموزش و پرورش گزارش بدید👌🏻

دوست عزیز نظرت را برای خودت نگه دار🌸فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی راحت به مدیر یا آموزش و پرورش گزارش بدید👌🏻

هیچ کاری انجام نمیدن هیچ کاری    پارسال یه دبیر داشتیم درس نمیداد خاطره میگفت خمه اعتراض کردن اخرش چیزی نشد فقط با کلاس ما لج کرد همه رو انداخت

البته استارتر اینکه گفتم گزارش بده به صورت ناشناس این کارو انجام بده یه وقت باشما بد نشه میتونید با شماره ای که مدرسه نداره از شما زنگ بزنید و انتقاد کنید

دوست عزیز نظرت را برای خودت نگه دار🌸فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

هیچ کاری انجام نمیدن هیچ کاری پارسال یه دبیر داشتیم درس نمیداد خاطره میگفت خمه اعتراض کردن اخرش چ ...

شاید مدیر کاری انجام نده ولی اداره مداخله می کنه حتما 

شما دیگه کم کم وارد جامعه میشی.باید بدونی تو کشورت چی میگذره. ولی جن رو.....

دینی چیکار شمخانی داره اخه  هی میوردتش وسط 

میگفت تو اپارتمان زندگی نکنید بچهاتون عقده ایی میشن و از دو متر بالاتر موجودات ماورایی بیشترن و ازار میرسونن